AVM’ler açık sahil kapalı | Güney Gazetesi Mersin

AVM’ler açık sahil kapalı

Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Mersin Şube Başkanı Dr. Zeki Sinan Doğan, koronavirüs tedbirlerinin esnetilmesi kapsamında AVM’lerin açılmasına rağmen Mersin’in 10 kilometrelik sahiline yasak uygulanmasının tuhaf olduğunu söyledi.

AVM’ler açık sahil kapalı


Hasan KÜÇÜK

Koronavirüs tedbirlerinin esnetilmesi kapsamında AVM’lere uygulanan kısıtlamanın kaldırılmasına rağmen Mersin’deki 10 kilometrelik Adnan Menderes Bulvarı’na uygulanan yasağın sürmesine Mersin Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Mersin Şube Başkanı Dr. Zeki Sinan Doğan’dan tuhaf yorumu geldi.

Doğan katıldığı bir etkinlikte yaptığı konuşmada, “AVM’lerin açılıpta, 10 kilometrelik Mersin Adnan Menderes Bulvarı sahilinin açılmamamsı Mersin için çok tuhaf bir şeydir. En önemli olan şey mesafe dememize rağmen Mersin’de 2 tane 3 tane büyük AVM var ve bu AVM'lerdeki insan sayısını metrekareye vurduğumuz da her bir metre kareye 1 insan düşer ne kadar engellersin. Ama sahilimizi görüyorum ben yaklaşık 10 kilometreden fazla bir tek insanı bırakmıyorlar. Sahilin dağ tarafındaki yoldan yürümeye izin var. Denize yakın bölümde insanların gitmesine izin vermiyorlar. Bunun mantığını açıklamak güç” şeklinde konuştu.