“Net tarihi bekliyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Net tarihi bekliyoruz”

İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş yaptığı açıklamada TFF’nin net tarihi açıklamasını beklediklerini buna göre yeşil sahalara ineceklerini belirtti.

“Net tarihi bekliyoruz”


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesiyle evde yaptığı antrenmanlarla çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-lacivertlilerde İbrahim Baş’ın yardımcı antrenörü Tahsin Narçiçek, İçel İdman Yurdu’nun kullandığı Prof. Dr.Aziz Sancar Gençlik Merkezi’nde her gün futbolculara antrenman hareketleri videosu paylaşarak futbolcuları zinde tutuyor.

“TAHSİN HOCA MERSİN’DE”

Koronavirüs tedbirleri kapsamında evde yaptığı çalışma ile hazırlıklarını sürdüren İçel İdman Yurdu’nda Teknik Direktör İbrahim Baş, açıklamalarda bulundu. İbrahim Baş, sık sık yönetim ve futbolcularla iletişim halinde olduklarını belirtti. Lig yarın başlayacakmış gibi çalışmaları sürdürdüklerini söyleyen İbrahim Baş, “Yardımcı antrenörümüz Tahsin hoca Mersin’de. Tesislerimizde kalarak futbolculara her gün antrenman videoları atıyor. Evde futbolcularımızı hazır tutmaya çalışıyoruz. Koronavirüsün atlamamız halinde bir an evvel yeşil sahalara inmek istiyoruz” dedi.

BAŞ’TAN MERSİNLİLER’E TEŞEKKÜR

Sıkıntı süreçten geçtiklerini belirten ve Mersin halkının bilinçli olduğunu söyleyerek evde kal çağrısına uyduğunu kaydeden İbrahim Baş, “Taraftarlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum. Bu virüsten bir an evvel kurtulacağız. Takım olarak TFF’nin vereceği net kararı bekliyoruz. Haziran ayında liglerin başlayabileceğini açıkladılar. Net bir tarihin açıklanmasını bekliyoruz” sözlerini kullandı.

“1 AY ÖNCESİNDEN HAZIRLIK DÖNEMİNE GİRMEMİZ GEREKİYOR”

Türkiye Futbol Federasyonu’nun vereceği net kararın ardından çalışmalara başlayacaklarını söyleyen İbrahim Baş, “Net kararın ben 1 ay önceden açıklanacağını düşünüyorum. Çünkü 1 ay öncesinden hazırlık dönemine girmemiz gerekiyor. TFF’nin vereceği tarihi Nisan ayının sonunda veya Mayıs ayının başında açıklayacağını düşünüyorum. Haziran ayında da inşallah maçlarımızı umarız. İpi göğüsleyen biz olacağız inşallah” ifadelerini kullandı.