Meskispor 86 kart gördü | Güney Gazetesi Mersin

Meskispor 86 kart gördü

5.Grup’ta mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Meskispor, çıktığı 22 maçta; 82 sarı kart ve 4 kırmızı kartla İdman Yurdu 1925’in ardından en çok kart gören ikinci takım oldu

Meskispor  86 kart gördü


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Meskispor, ligde çıktığı 22 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 31 puan topladı. Grup puan tablosunda 7.sırada yer alan mavi-beyazlılar, İdman Yurdu 1925’in8 puan gerisinde yer alarak kümede kalma mücadelesi gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi Meskispor, gördüğü 86 kartla İdman Yurdu 1925’in ardından grupta en çok kart gören 2.takım oldu.

EMİRHAN, HASAN CAN VE CUMALİ 7 SARI KART GÖRDÜ

Mersinli futbolculardan oluşan bir kadro ile yola çıkan, maddi imkansızlıklarla boğuşmasına rağmen herkeste saygı gören futbol oynayan Büyükşehir Belediyesi Meskispor, bu sezon çıktığı 22 maçta 82 sarı kart ve 4 kırmızı kart gördü. Mavi – beyazlılarda;  Emirhan Lüle, Hasan Can Şay ve Cumali Gücük gördükleri 7 sarı kartla takımda en çok kart gören isimler oldu. Altışar sarı kart gören Yusuf Dündar ve Yunus Özbek en çok kart gören diğer isimler arasında yer aldı.

4 İSİM KIZARDI

Meskispor, ligde çıktığı 22 maçta 82 sarı kart görürken 4 kez ise kızararak kırmızı kart gördü. Mavi-beyazlılarda; Hakan Aslanpeçe, Ahmet Bener, Doğuhan Erdoğan ve Mehmet Uzun birer kez kırmızı kart görerek takımını sahada 1 kişi eksik bıraktı. Meskispor’da sezonun ilk yarısında forma giyen Hakan Aslanpeçe şu anda Konya takımlarından Ereğlispor’da, Mehmet Uzun ise bir diğer Mersin temsilcisi İdman Yurdu 1925 forması giyiyor.