Mutlu son çok yakın! | Güney Gazetesi Mersin

Mutlu son çok yakın!

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan İçel İdman Yurdu, mutlu sona bir adım daha yaklaştı. Kırmızı-lacivertliler kalan 4 maçından ilk 3’ünü kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Mutlu son  çok yakın!


İBRAHİM AYDEMİR

Sezona İçelspor ve Mersin İdman Yurdu birleşiminden doğarak ‘İçel İdman Yurdu’ ismiyle ‘merhaba’ diyen kırmızı-lacivertliler sezon başı koyduğu hedefe doğru adım adım ilerliyor. Ligde çıktığı 22 maçta; 17 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan İçel İdman Yurdu, kalan ilk 3 maçını kazanmasını halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

 

“MEKANIN SAHİBİ GERİ GELDİ”

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta Ceyhanspor ile şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu, geçtiğimiz Pazar günü evinde Aksaray temsilcisi Eşmekaya Sultanhanıspor’u ağırladı. Rakibini tek golle mağlup eden kırmızı-lacivertiler, Ceyhanspor’un Talasgücü Belediyespor ile evinde 1-1 berabere kalmasının ardından 8 hafta aranın ardından yeniden liderliğe yükseldi. İçel İdman Yurdu futbolcuları, maçtan sonra verdikleri galibiyet pozu ile ‘mekanın sahibi geri geldi’ mesajını verdi.

 

4 MAÇI KALDI

Ligde; Talasgücü Belediyespor, 5 Temmuz İskenderunspor, Ceyhanspor ve Sorgun Belediyespor maçları kalan İçel İdman Yurdu, kalan 4 haftalık süreçte ilk 3 maçını kazanması halinde grupta şampiyonluğunu ilan edecek. Şu anda Ceyhanspor ile arasında 2 puan fark bulunan kırmızı-lacivertliler bu avantajını kaybetmeden sezonu noktalamak istiyor.

 

ŞAMPİYON OLURSA PLAY-OFF MAÇINA ÇIKACAK

İçel İdman Yurdu, grubu lider olarak tamamlaması halinde play-off maçlarına çıkacak. Temsilcimiz statü gereği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10 Grup şampiyonu ile oynayacağı 2 veya 3 final maçından 1 tanesini kazanması halinde 3.Lig’e yükselecek.