Galataspor’da hedef şampiyonluk! | Güney Gazetesi Mersin

Galataspor’da hedef şampiyonluk!

2.Amatör Küme A Grubu’nda mücadele edecek grubun en iddialı takımı Mersin Galataspor, yaptığı çalışmalarla sezonun hazırlıklarını sürdürüyor.

Galataspor’da hedef şampiyonluk!


Hasan KÜÇÜK

Mersin 2.Amatör Küme bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. 1. Amatör Küme’ye çıkmak için 4 grupta toplam 22 takım yarışacak. 2.Amatör Küme A Grubu’nda mücadele edecek grubun en iddialı takımı Mersin Galataspor, yaptığı çalışmalarla sezonun hazırlıklarını sürdürüyor. Her akşam yaptığı çalışmalarla sezonun hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılıların hedefi şampiyon olmak.

“SIKI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYORUZ”

Mersin Galataspor’da hem başkan hem de teknik direktör olarak görev yapan Yunus Emre Erdem, takımı her gün yaptığı antrenmanlarla yeni sezona hazırlıyor. Yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulunan Yunus Emre Erdem, “Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumartesi günü ilk maçımıza çıkacağız. Bu maç öncesinde birbirinden değerli rakiplerimizle hazırlık maçları oynadık. Çıktığımız 4 hazırlık karşılaşmasında; 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Skordan ziyade oynanan oyuna baktığımızda lige hazır bir görüntü verdik. Sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Bizlere desteğini esirgemeyen değerli yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz” dedi.

“AMACIMIZ GÜZEL FUTBOL OYNAMAK”

Başkan Vekili Hasan Kara ise, iyi bir takım oluşturduklarını söyledi. Kara yaptığı açıklamada: “Takımımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuzdur. Sezon sonu mutlu olacağımıza inanıyorum. Her şey önemlisi güzel futbol oynamak. Güzel futbol oynayarak galibiyetler alacağız” sözlerini kullandı.

“GÜZEL BİR YÖNETİMLE YOLA ÇIKTIK”

Takımın As Başkanı İsmail Kara da, birkaç ay önce güzel bir yönetimle bu yola çıktıklarını kaydetti. Kara, “İyi bir yönetimle yola çıkarken iyi bir takım kurmadan olmazdı. Yönetim olarak taşın altına elimizi sokarak iyi bir takım kurduk. Cumartesi günü ilk maçımıza çıkacağız. Allah yardımcımız olsun. Dostluğun ön planda olduğu bir lig olmasını temenni ediyorum” sözlerini kullandı.

KADROSUNA 19 İSMİ KATTI

Mersin Galataspor’un kadrosuna kattığı isimler şöyle: “Furkan Çırakoğlu, Ogün Gök, Esabil İlya, Mehmet Bıldırcın, Cumali Güçlü, Destan Eripek, Koray Bucak, Barış Tokmak, Yiğit Bilecen, Ebrima Drammeh, Sherrifo Colley, Seyfi Can Bayındır, Ufuk Durur, Lokman Aras, Kerim Atılmış, Faid Genç, Ahmet Mahmut Kılıç, Abdullah Turunç.”