HASAN KÜÇÜK
Çamlıyayla Belediyesi tarafından Zevzek Tepesi’nde gerçekleştirilen Karakucak Güreşleri yoğun ilgi gördü. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen pehlivanlar, er meydanında hünerlerini sergiledi.
Zorlu güreşler sonunda Mehmet Çelebi başpehlivan olurken, İsa Göçen ikinci, Enes Mandıma ve Mehmet Emin Demir üçüncülük elde etti.
İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Çamlıyayla Kaymakamı Veli Avcı, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu ve vatandaşlar güreş müsabakalarına yoğun ilgi gösterdi. Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu, ata sporunun en güzel örneklerinden biri olan karakucak güreşlerini ilçelerinde büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Sofu güreşçileri gösterdikleri mücadele ve centilmenlikten dolayı tebrik ederken katılımcılara teşekkür etti.