BAL yolcusu kalmasın | Güney Gazetesi Mersin

BAL yolcusu kalmasın

Homurlu 1951 ile Mersin 33 FK cumartesi günü BAL’a yükselmek için karşılaşıyor

BAL yolcusu kalmasın


HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) il ikincisi Homurlu 1951 Spor ile Mersin Süper Amatör Lig ikincisi Mersin 33 FK önümüzdeki sezon BAL’da mücadele edebilmek için cumartesi günü  baraj maçında karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı kazanan takım önümüzdeki sezon BAL’da, kaybeden ise Süper Amatör Lig’de mücadele edecek. İki takımın teknik direktörü maç öncesi GÜNEY’e şansların eşit olduğunu söyledi.

 

DARENDE: BAL’DA KALMKA İSTİYORUZ

Homurlu 1951 Spor Teknik Direktörü Derviş Darende, ikinci yarının başlamasına 1 hafta kala göreve geldiğini ifade ederek, “Oyuncularla birbirimizi tanıdık. Slogan olarak bir olacağız dedik. Takımımız zor şartlar altında dar bütçe ile sıkıntılı imkanlarla buraya kadar geldi. Bunu başardık. Herkes bir bütün oldu. Mersin 33 ile baraj maçına çıkacağız. Şansımız yüzde 50-50. Onlarda iyi takım. Bunun bilincindeyiz. Buna göre çalışmalarımızı yaptık. Sonuca bakacağız. Rakibimizi yenerek önümüzdeki sezon yeniden BAL’da mücadele etmek istiyoruz” dedi.

 

ÇELİKKAYA: BİZİM İÇİN İKİNCİ ŞANS

Mersin 33 FK Teknik Direktörü Erçin Çelikkaya ise şunları söyledi: “Tek maç final maçı. Homurlu BAL’ı formda bitirdi. Bizim için BAL’a çıkmak için ikinci son şans. Oyuncularımızla bunu değerlendirmek istiyoruz. Güzel bir maç olacak. Sonunun güzel olmasını ve şampiyon olmayı çok istiyoruz. Takımımız iyi. Bir oyuncumuz kart cezalısı. Başka eksiğimiz yok. Oyuncularımız 1 aydan beri çalışıyorlar. Tek maç olduğu için şanslar eşit.”