Kadın Milli Takımına ÇBK’dan 3 isim | Güney Gazetesi Mersin

Kadın Milli Takımına ÇBK’dan 3 isim

Kadın Milli Takımına ÇBK’dan 3 isim


HASAN KÜÇÜK

ÇBK Mersin A takımı oyuncusu Sinem Ataş A Milli Kadın Basketbol takımı kadrosuna, ÇBK Gelişim takımı oyuncuları Asya Ülker ve İdal Yavuz ise 20 Yaş Altı Kız Milli Takım kadrosunda yer aldı.

FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın 18 kişilik kamp kadrosu açıklandı. Kadrosunda ÇBK Mersin oyuncusu Sinem Ataş’ın da yer aldığı A Milliler, ilk çalışmasını Başantrenör Ekrem Memnun yönetiminde 1-9 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirecek. Milliler, 10 Haziran’da ikili temas karşılaşmaları oynamak üzere Sırbistan’a gidecek. Ay-yıldızlılar, 14-19 Haziran’da İstanbul’da hazırlıklarını sürdürecek. Potanın Perileri, son olarak 20-23 Haziran tarihlerinde İspanya’da turnuvaya katılarak çalışmalarını noktalayacak.

ÇBK Mersin Gelişim oyuncuları Asya Ülker ile İdal Yavuz’un da yer aldığı 20 Yaş Altı Kız Milli Takımımız ise 06-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında Litvanya’da düzenlenecek 20 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası için 1 Haziran’da kampa girerek çalışmalarına başlayacak.