Silifkeli öğrencilerden büyük başarı | Güney Gazetesi Mersin

Silifkeli öğrencilerden büyük başarı

Silifke’nin Atayurt İlkokulu Müdürü Serpil Çevik, müdür yardımcısı Ali Daver ve sınıf öğretmeni Nurdal Okur öğrencileri ile yaptıkları etkinlikleri Etwinning Proje Gününde Başarıyla sergiledi. 

Silifkeli öğrencilerden büyük başarı


 Atayurt İlkokulu, Hasan Paker ilkokulu, Şehit Barbaros İlkokulu ve Kurtuluş Ayşe Çomoğlu İlkokulu öğrencileri, Etwinning proje günü sergisinde büyük başarı elde etti. Okul, "You Cook My Food Best" ve "My Nature" adlı iki proje ile katılarak diğer katılımcıları etkiledi.

Öğrenciler, "You Cook My Food Best" projesiyle kültürel miraslarını yemekler aracılığıyla paylaşırken, "My Nature" projesiyle doğayı ve çevreyi korumanın önemine vurgu yaptılar. Sergide, öğrencilerin hazırladığı yemek sunumları ve etkileyici görseller büyük ilgi topladı.

Atayurt İlkokulu Müdürü, projelerin öğrencilerin iş birliği becerilerini geliştirdiğini belirtirken, öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Ayrıca, Etwinning proje gününün öğrenciler için uluslararası deneyimler sunarak onların kültürel farkındalığını artırdığını vurguladı.

Katılımcılar, Atayurt İlkokulunun projeleriyle ilham verici bir deneyim yaşadıklarını ve gelecek etkinliklere katılmayı umduklarını dile getirdiler. Etwinning proje günü sergisi, öğrencilerin öğrenme ve paylaşma fırsatlarını artıran önemli bir platform olmaya devam ediyor.  Etwinning proje günü sergisinde büyük başarı elde etti. Okul, "You Cook My Food Best" ve "My Nature" adlı iki proje ile katılarak diğer katılımcıları etkiledi.

Öğrenciler, "You Cook My Food Best" projesiyle kültürel miraslarını yemekler aracılığıyla paylaşırken, "My Nature" projesiyle doğayı ve çevreyi korumanın önemine vurgu yaptılar. Sergide, öğrencilerin hazırladığı sunumlar ve etkileyici görseller büyük ilgi topladı.

Atayurt İlkokulu Müdürü Serpil Çevik, projelerin öğrencilerin iş birliği becerilerini geliştirdiğini belirtirken, öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Ayrıca, Etwinning proje gününün öğrenciler için uluslararası deneyimler sunarak onların kültürel farkındalığını artırdığını vurguladı.

Katılımcılar, Atayurt İlkokulu'nun projeleriyle ilham verici bir deneyim yaşadıklarını ve gelecek etkinliklere katılmayı umduklarını belirttiler. Etwinning proje günü sergisi, öğrencilerin öğrenme ve paylaşma fırsatlarını artıran önemli bir platform olmaya devam ediyor. (İHA)