Mersin Başkent’te dağıldı: 5-2 | Güney Gazetesi Mersin

Mersin Başkent’te dağıldı: 5-2

Kırmızı Lacivertliler 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Ankara Demirspor’a 5-2 mağlup oldu

Mersin Başkent’te dağıldı: 5-2


HASAN KÜÇÜK

 

Play-off’u garantilemesinin ardından üst üste aldığı 2 mağlubiyet sonrası Özcan Kızıltan ile yolları ayıran TFF 3. Lig Beyaz Grup ekibi Yeni Mersin İdman Yurdu, yeni Teknik Direktör Adem Çağlayan ile çıktığı Ankara Demirspor maçını da 5-2 kaybetti. Mağlubiyet serisi 3 maça çıkan ve 58 puanda kalarak 6. sıraya gerileyen Kırmızı Lacivertliler play-offta 1928 Bucaspor ile eşleşti.

TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Yeni Mersin İdman Yurdu Sertaç Güzel, Muhammet Ömer Çakı, Sezer Yıldırım, Yasin Elmas, Chris David, Onur Arı, Ömer Önder, Muhammet Enes Gök, Baran Sarka, Gökcan Gelmen, Aslan Gök 11’i ile çıktı. Maça etkili başlayan Kırmızı Lacivertliler 22. Dakikada Yasin Elmas ve 36. Dakikada Baran Sarka’nın attığı gollerde 2-0 öne geçerken ev sahibi ekip M. Mustafa Yıldırım’ın 45. Dakikada attığı golle farkı 1’e indirdi. İlk yarı Mersin İdman Yurdu’nun 1-2 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan Ankara Demirspor 48. Dakikada Mustafa Fettahoğlu’nun golü ile eşitliği yakaladı. 2-2. 52. Dakikada Muhammet Yeşil ile öne gecen Başkent ekibi 52. Dakikada Alican Özyürek ile farkı 2’ye çıkardı: 4-2. 79. Dakikada yeniden sahneye çıkan Mustafa Fettahoğlu kendisinin ikinci takımının 5. golünü kaydetti: 5-2. Karşılaşma bu skorla sona erdi.