Erdemli’de Sokak Futbolu nefes kesti | Güney Gazetesi Mersin

Erdemli’de Sokak Futbolu nefes kesti

Erdemli’de Sokak Futbolu nefes kesti


Erdemli Belediyesi ile Erdemli İlçe Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 5x5 Sokak Futbol Turnuvası nefes kesti. Turnuvanın şampiyonu Erdemli Belediyesi oldu.

Erdemli Belediyesi düzenlediği futbol turnuvası ile geleceğin sporcularını bir araya getirdi. Erdemli Belediyesi Spor Koordinasyon Merkezi’nde Sokak Futbol Turnuvası’nda 11-13 yaş grubu sporcular final maçı için kıyasıya mücadele etti. Turnuvaya toplamda 24 takım katıldı. Finale Erdemli Belediyespor, Debi Akademi, Merkez Mahallesi ve Erdemli Belediyesi kaldı. Finalin kazananı ise Erdemli Belediyespor oldu.  Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, Erdemli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Keskin, turnuvaya katılım sağlayarak sporculara çeşitli hediyeler verdi.

 

 

Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, spor faaliyetlerini düzenlemeye devam edeceklerini ifade ederek “5X5 Sokak Futbol Turnuvamıza 24 takımımız katıldı. Erdemli Belediyespor birinci geldi ancak turnuvaya katılan bütün takımlarımız kazandı. Gençlerimizin her zaman yanında olacağız’’ diye konuştu. Sporun birleştirici gücünün olduğunu İfade eden Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu ise “Çocuklarımızın, spor alışkanlığı geliştirmesi için boş zamanlarını sportif aktivitelerle değerlendirdikleri için çok memnun oluyoruz. Sporun aynı zamanda birleştirici etkisi de var’’ ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)