Milletvekili Ekmen’den<br>Mersin Mobilya Fuarı’na ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

Milletvekili Ekmen’den
Mersin Mobilya Fuarı’na ziyaret

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin Mobilyacılar Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mobilya Fuarı’nı son gününde ziyaret ederek sektörün paydaşlarıyla bir araya geldi.

Milletvekili Ekmen’den<br>Mersin Mobilya Fuarı’na ziyaret


Fuarı Dernek Başkanı Muhammed Sadık Özkan, DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Toroslar Belediye Başkan Adayı Sultan Aydoğan, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Faik Tok ve Mezitli Belediye Başkan Adayı Nihat Özen ile birlikte gezen Ekmen, sektörün paydaşlarıyla yaşadıkları sorunlar ve talepleri üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

Mersinli mobilyacıların, mobilya üreticilerini, hammadde üreticilerini, tedarikçilerini ve lojistikçilerini bir araya getirecek, iç pazarı ve ihracatı geliştirecek bir “Mobilya üretim merkezi” talepleri olduğunu aktaran Ekmen, böyle bir merkezin sadece ticari değil iş güvenliği açısından da gerekli olduğunu ifade etti.

Fuar alanını gezen Ekmen, bu tarz fuar ve kongre çalışmalarının her sektörde ulusal ve uluslararası ölçekte yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti. (Haber Merkezi)