Sen yoksan bir eksiğiz | Güney Gazetesi Mersin

Sen yoksan bir eksiğiz

Play Off çeyrek final ilk maçında bugün TED Ankara Kolejliler’i konuk edecek olan MSK’nın Başantrenörü Can Sevim taraftara seslendi:

Sen yoksan bir eksiğiz


HASAN KÜÇÜK

Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (MSK) Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi (TBL) play-off çeyrek final ilk maçında bugün TED Ankara Kolejliler’i konuk edecek. Saat 18.00’de Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanacak. Serinin 2. karşılaşması 1 Mayıs’ta Ankara’da oynanacak. Seride durumu 2-0 yapan yarı finale yükselecek. Eşitlik durumunda 3. maç Mersin’de oynanacak. Evindeki ilk maçı kazanarak Ankara’ya avantajlı gitmek isteyen temsilcimiz seride durumu 2-0 yaparak yarı finale yükselmek istiyor.

Galibiyet için taraftar desteğinin önemli olduğu maç öncesi MSK Başantrenörü Can Sevim taraftarlara destek çağrısında bulundu. Daha önceki maçlarda tribünleri dolduran taraftarlara destekleri için teşekkür eden Sevim şunları söyledi: “Maçlarda onların desteği bizim açımızdan çok önemli. Biz burada onlara hizmet etmeye çalışıyoruz. Süper Lig takımlarını buraya getirip Mersin’e Süper Lig heyecanı yaşatmak istiyoruz. Onlar için savaşıyoruz. Bu takım daha fazla desteği hak ediyor. Play-offlarda bunun ortaya çıkacağını düşünüyorum. Umut ediyorum ki play-offlarda salonda tek bir boş yer olmayacak. İlk düdükten son düdüğe kadar bizi var güçleri ile destekleyecekler. Onlar varlığı 6. oyuncu olarak bize çok büyük enerji veriyor. Play-off’ta en önemli seyirci gücüne sahip takımız. Bunu daha güçlü şekilde hissetmek istiyoruz.”