MSK yekvücut | Güney Gazetesi Mersin

MSK yekvücut

Süper Lige göz diken Carettalar Play Off müsabakaları öncesi Başkan Seçer’i ziyaret etti

MSK yekvücut


Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde play-off oynayacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) yöneticileri teknik ekibi ve oyuncuları cumartesi günü saat 18.00’de Edip Buran Spor Salonu’nda Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile yapacağı ilk maç öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. MSK Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ, Başantrenör Can Sevim, Genel Menajer Tolga Köklen ile yöneticiler ile teknik kadro ve oyuncular yer aldığı ziyarette Başkan Seçer maça gelerek takıma tribünden destek vereceğini kaydetti.

 

 

SEÇER: BAŞARILI OLACAĞINIZA İNANIYORUM

MSK’nın her kesimden taraftar kitlesinin olmasının Mersin’e yapılan adil ve eşit hizmetlerin bir sonucu olduğunu vurgulayan Seçer, “Şu anda 8 ayrı partiden 13 milletvekili var. Bu şunu gösteriyor; MSK’nın maçlarını izlemeye gelenlerin siyasal olarak tek tip olduğunu söyleyemezsiniz. Farklı siyasi görüşten insanları bir araya getiren MSK’dır” dedi.

İkinci 5 yıllık görev sürelerinde de MSK’nın çok daha iyi noktalara gelmesi için çalışacaklarını anlatan Seçer, play-off’ta mücadele etmeye hak kazanan oyuncuları da tebrik ederek şunları söyledi: “İstikralı giden takım güzel bir mücadele sürdürüyor. Başarılı olacağınıza çok inanıyorum. Siz elinizden geleni yapın, bu niyeti ortaya koyduktan sonra sonuca saygı duyacağız. ‘Takımımız her şeyi yaptı, daha ne yapsın?’ diyeceğiz. Şampiyon olursak çok mutlu oluruz, gelecek dönem hem sizler, sporcularımız ve teknik heyet açısından hem de Mersin açısından Süper Lig de güzel ve farklı olacak. Bu da bizi memnun edecek” diye konuştu.  

 

 

ÜSTÜNDAĞ’DAN SEÇER’E KUPA SÖZÜ

MSK Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ, rekor bir oyla yeniden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Seçer’i zaferi için tebrik ederek kupa sözü verdi. Üstündağ artık zafer sırasının MSK’da olduğunu söyledi.

 

SEVİM: SÜPER LİG’DE ŞEHRİMİZİ TEMSİL EDECEĞİZ

Başantrenör Can Sevim ise yıllar sonra tekrar geldiği Mersin’de değişimi hissettiğini ifade ederek “Çok önemli bir başarı sağladık. İkinci yarı sadece tek bir mağlubiyet ve 16 galibiyet aldık. Arkamızda duran şehir bizimle bütünleşti. Play-off’ta şampiyon olup Süper Lig’e çıkarak önemli takımları getirip şehrin tanıtımına önemli katkı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Takım Kaptanı Yiğitcan Turna ve Genel Menajer Tolga Köklen de Başkan Seçer’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak şampiyonluk sözü verdi.

Ziyarette MSK tarafından Seçer’e ‘MSK 33’ ve ‘Vahap Seçer 33’ yazılı imzalı forma ile imzalı basketbol topu hediye edildi. (Haber Merkezi)