Badminton müsabakaları nefes kesti | Güney Gazetesi Mersin

Badminton müsabakaları nefes kesti

Badminton müsabakaları nefes kesti


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Tenis Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından 80 sporcunun katılımıyla "23 Nisan 13 Yaş Altı Badminton İl Birinciliği" düzenlendi.

Tenis Kompleksi’nde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 13 Yaş Altı Badminton İl Birinciliği sonunda; tek kızlarda Buğlem Doğan birinci, Elif Ece Gürsel ikinci, Ecrin Evra Eren ve Nisa Nur Durdu üçüncü, tek erkeklerde Baran Karadavut birinci, M. Mansur Bıldırcın ikinci, Atilla Ceylan ve Mehmet Ufuk Ak üçüncü oldu.

Çift kızlarda ise Ecrin Evra Eren-Burçe Karakuş birinci, Naz Karakuş-Ecrin Yılmaz ikinci, Serra Göküş-Ayşe İdil Kurt ve Defne Akgül-Narin Şahin çifti üçüncülük elde ettiği müsabaka sonunda çift erkeklerde Atilla Ceylan-Rüzgar Şanlı birinci, Mehmet Ufuk Ak-Baran Ergün ikinci, Selim Erterili ve Ali Paşa Baysan-Salih Soysal üçünlük elde etti.

Karışık Çiftler de de M. Mansur Bıldırcın-Elif Ece Gürsel birinci, Yağız Abdullah Deveci-Azra Temel ikinci, Selçuk Kocamaner-Ayşe İdil Kurt ve Aser Ensar Akbusi-Belinay Akde üçüncü olma başarısı gösterdi. (Haber Merkezi)