Akdenizli çocukların ilk isteği kütüphane oldu | Güney Gazetesi Mersin

Akdenizli çocukların ilk isteği kütüphane oldu

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuklarını Devrim Geriş ile Tuna Akdoğan adlı çocuklara devretti. Başkanlık makamına oturan çocukların ilk talimatı, mahallelerine kütüphane yapılması ve geri dönüşüm kutularının sayısının arttırılması oldu.

Akdenizli çocukların ilk isteği kütüphane oldu


Eş Başkan Tuna Akdoğan, mahallesinde kütüphane olmadığını belirterek bir kütüphane yapılmasını isterken; Eş Başkan Devrim Geriş ise çocuklara 23 Nisan’ı bir bayram olarak hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür etti.  Eş Başkan Geriş; “Ayrıca kentimizde geri dönüşüm kutularının daha fazla yere konulmasını ve sokaklarımızın çok daha temiz olmasını istiyorum” diye ekledi.

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız; “Akdeniz’in çocukların güvenli yaşadıkları, yeşil alanlara sahip oldukları ve geleceklerinin birlikte inşa edildiği bir belediye için çalışacağız” diye konuştu.

 

“EŞ BAŞKANLARIMIZIN TALİMATI EN KISA SÜREDE YERİNE GETİRİLECEK”

 

Eş Başkan Nuriye Arslan da “Bu talepleri en kısa sürede değerlendireceğiz. Akdeniz’de çocuklarımızın geleceği için el birliğiyle tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Çocuklarımızın özgür ve barış içinde yaşayabilecekleri bir dünya özlemiyle eş başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)