İYİ Parti adayı Özkan MTSO’yu ziyaret etti | Güney Gazetesi Mersin

İYİ Parti adayı Özkan MTSO’yu ziyaret etti

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Oda organizasyonunda kentin tüm dinamiklerinin katılımıyla düzenlenen ‘Mersin Başkanlarından Ne Bekliyor Çalıştay’ı sonuç raporunu büyükşehir belediye başkan adaylarıyla paylaşmaya devam ediyor. Çakır raporu son olarak İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Özkan’a takdim etti.

İYİ Parti adayı Özkan MTSO’yu ziyaret etti


İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Özkan, beraberindeki heyetle birlikte Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’la bir araya geldi. Çakır’a projeleri hakkında bilgi veren Özkan, göreve gelmesi durumunda ilk 100 günde yapmayı planladıklarını aktardı.

Tarım, hayvancılık, turizm ve sanayiyi canlandırmaya, ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik projelerine değindi.

Oda’nın siyaset üstü bir kurum olduğunu hatırlatarak tüm partilere eşit uzaklıkta bulunduklarını ifade eden MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çakır, “Göreve gelseniz de gelmeseniz de biz her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hepimizin tek hedefi Mersin bayrağını daha yukarılara taşımak. Mersin için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Mersin Başkanlarından Ne Bekliyor Çalıştay Raporu’na da değinen Çakır, raporda kentin tüm kesimlerinin beklentilerinin yer aldığını ifade edip, “Seçim bitti diyerek peşini bırakmayacağız. Bu rapor şehrin kılavuzu olacak” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)