Aydıncık gol oldu yağdı | Güney Gazetesi Mersin

Aydıncık gol oldu yağdı

Mersin 2. Amatör Kümede lider Musallagücü ve Aydıncıkspor

 Aydıncık gol oldu yağdı


HASAN KÜÇÜK

Mersin 2. Amatör Küme’de yeni sezon 2 hafta önce başlarken 2. Hafta maçlarında rakiplerini yenen Musallagücü ile Aydıncıkspor gruplarında liderliğe yükseldi.

Mersin 2. Amatör Küme A Grubu'nun 2. haftasında Musallagücü deplasmanda Akdeniz İçelspor'a konuk oldu. Toroslar Suni Çim sahada oynanan karşılaşmayı Musallagücü Beco Aslan’ın 2 ve Abdullah Bilir'in tek golü ile 3-0 kazandı. Puanını 6’ya çıkaran Musallagücü liderliğe yükseldi.

Geçen hafta Tarsus Gençler Birliği’ni gol yağmuruna tutarak 8-0 yenen Kazanlı İdman Yurdu ise bu hafta ise uzatmada yediği golle Reşadiyespor ile 2-2 berabere kaldı. Tarsus Gençler Birliği ise evinde Çukurova İdman Yurdu’na 1-3 mağlup oldu. Bu Grupta Kazanlı İdman Yurdu 4 puanla 2., Toroslar Kartalspor 3 puanla 3.   Çukurova İdman Yurdu 3 puanla 4. sırada yer alıyor. Tarsus Reşadiyespor’un 1 puanla 5. Sırada yer aldığı grupta İçelspor ve Tarsus Gençlerbirliği’nin henüz puanı yok.

 

AYDINCIK’TAN BURHAN’A GOL YAĞMURU

Mersin 2. Amatör Küme B Grubu'nda ise Aydıncıkspor deplasmanda Burhanspor'u gol yağmuruna tutarak 6-2 mağlup etti. Puanını 6’ya çıkaran Aydıncıkspor averajla liderliğe yükseldi.

Çayspor ise deplasmanda Mezitli Tece Limongücü'nü 3-1 mağlup ederek puanını 6’a çıkardı ve ikinci sırada yer aldı. Anamur İdman Yurdu ise evinde ağırladığı Mersin Dolunayspor ile 1-1 berabere kaldı.