“Hedefimiz Mersin’in tamamında iktidar olmak” | Güney Gazetesi Mersin

 “Hedefimiz Mersin’in tamamında iktidar olmak”

AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, “31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde hedefimiz Mersin’in tamamında iktidar olmak. Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Allah’ın izniyle Mersin’in tamamını Cumhur İttifakı ile tanıştırarak Mersin’de bugüne kadar yapılmayan hizmetleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 “Hedefimiz Mersin’in tamamında iktidar olmak”


AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına devam ediyor. N Mersin’de olduğu her gün ilçe ziyaretlerine ağırlık veren ve vatandaşla iç içe olmaya özen gösteren Kıratlı, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Allah’ın izniyle Mersin’in tamamını Cumhur İttifakı olarak kazanacağız. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Soydan ile Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimi kazanarak Mersin’i Cumhur İttifakı hizmetleriyle tanıştıracağız” dedi.

Öte yandan AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, bugün Mersin’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine vatandaşları davet etti. (Haber Merkezi)