MSK adım adım zirveye | Güney Gazetesi Mersin

MSK adım adım zirveye

Sarı Siyahlılar OGM Ormanspor’u yenerek galibiyet serisini 10 maç çıkarmak istiyor

MSK adım adım zirveye


Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (MSK) Türkiye Basketbol Ligi (TBL)  27. Hafta karşılaşmasında pazar günü OGM Ormanspor’a konuk olacak. Saat 15.45’te Ankara M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Youtube/TBF TV’den canlı yayınlanacak. Geçen hafta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u yenerek 13 hafta sonra 3.lüğe yükselen Carettalar, OGM Ormanspor’u da mağlup ederek galibiyet serisini 10 maça çıkarıp zirve tırmanışını sürdürmek istiyor.

 

SEVİM: GALİBİYET SERİMİZİ SEZON SONUNA KADAR SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

 

MSK Başantrenörü Can Sevim, özellikle son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, takım içinde güzel bir kimyanın oluştuğunu dile getirdi. Takımdan 5 oyuncunun ayrılmasının ardından yerlerine 5 oyuncu transfer ettiklerini ifade eden Sevim, "Farklı zamanlarda gelen oyuncularımızın istediğimiz sisteme alışıp beraber oynamayı öğrenmeleri biraz zaman aldı. Her gelen oyuncuda bu süreç uzadı. Ama yapmak istediğimiz o agresif yapıyı, savunmada minimum sayıyı yiyen, hızlı bir şekilde açık saha geçen, daha atlet, çembere dikine gidebilen bir takım oluşturmayı başardık. Zaman içerisinde de bunu yarı sahadaki hücum sistemimizle, savunmadaki agresifliğimizle birleştirerek, üst üste galibiyetler aldık" dedi.

Galibiyet serisini sezon sonuna sürdürmek istediklerini vurgulayan Sevim, "Daha oynayacağımız 8 maç var ve hepsini kazanmak istiyoruz. Ondan sonra da play-off'larda da iyi oyunumuzu sürdürerek süper lige çıkmayı hedefliyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)