Özyiğit’in Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı | Güney Gazetesi Mersin

Özyiğit’in Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı. Yenişehirlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan Başkan Abdullah Özyiğit, “Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim, gurur duyuyorum. Ancak siyasi tercihi, dünya görüşü, inancı, dili, rengi her ne olursa olsun. Yenişehir’de yaşayan herkes benim ailemdir. Ve ben ailemin her bir ferdine saygı duydum, hakkını korudum. Korumaya devam edeceğim. Söz veriyorum” dedi.

Özyiğit’in Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı


Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Abdullah Özyiğit’in Bahçelievler Mahallesi, Okan Merzeci Bulvarı üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. 

Açılışta Yenişehirlilere seslenen Başkan Abdullah Özyiğit, birlik mesajı vererek, ortak akılla Yenişehir’i geliştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Geride bıraktıkları 5 yılda büyük zorluklarla karşılaştıklarını ve bu süreçlerde Yenişehirlileri asla yalnız bırakmadıklarını belirten Başkan Abdullah Özyiğit, “Geride bıraktığımız 5 yılda insanlık tarihinin en büyük pandemisini yaşadık. Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketini yaşadık. Paramız pul oldu, alım gücümüz azaldı, enflasyon aldı başını gitti. Ama biz sorumluluğumuzun farkındaydık. Halkımızı yalnız bırakmadık.  Dayanışma dedik; ekmeğimizi böldük, aşımızı paylaştık. Can dedik, bize emanet dedik; halkımızın sağlığını koruduk.  Çocuk dedik; kaderlerine terk etmedik, Türkiye’ye model olan çalışmalar yaptık. Genç dedik, gelecek dedik; her alanda yanlarında olduk, zorda, darda bırakmadık. Kadın dedik, güç dedik, emek dedik; istihdam sağladık, meslek edindirdik, eğitimler verdik.  Sanat dedik; Yenişehir’i Türkiye’nin en renkli kentlerinden biri haline getirdik. Spor dedik; Yenişehir’i Türkiye’nin en hareketli kentlerinden biri haline getirdik. Ulusal ve uluslararası sporcuları ve organizasyonları Yenişehir’e taşıdık.  Ekoloji dedik, sağlıklı çevre dedik; sürdürülebilir gelecek için çalıştık, doğaya, yeşile sahip çıktık. Teknoloji dedik, bilim dedik, akıllı bir Yenişehir yarattık.  Tarım dedik, üretim dedik; toprağa can verdik, çiftçiye omuz verdik. Asla yorulmadık asla da yorulmayacağız.”

Hiçbir hizmeti halka lütuf olarak görmediklerine dikkat çeken Başkan Abdullah Özyiğit, insan onuruna yaraşır bir Yenişehir için çalışacaklarını söyledi. Özyiğit, “Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim, gurur duyuyorum. Ancak siyasi tercihi, dünya görüşü, inancı, dili, rengi her ne olursa olsun. Yenişehir’de yaşayan herkes benim ailemdir. Ve ben ailemin her bir ferdine saygı duydum, hakkını korudum. Korumaya devam edeceğim. Söz veriyorum.  Hiçbir Yenişehirlinin haklı talebini geri çevirmedik. Hiçbir hizmeti halka lütuf olarak görmedik. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Hiçbir zaman mazeret göstermedik. Hiçbir zorbalığa göz yummadık. Hiçbir sesi duymazdan gelmedik. Çünkü biz halktan, haktan, adaletten yanayız. İnsan onuruna yaraşır, güvenli, huzurlu ve çağdaş bir Yenişehir için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi. (Haber Merkezi)