Galataspor dolu dizgin | Güney Gazetesi Mersin

Galataspor dolu dizgin

Kadınlar 3. Ligindeki temsilcimiz makas değiştirdi, zirvede yalnız kaldı

Galataspor dolu dizgin


HASAN KÜÇÜK

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grupta mücadele eden Mersin Galataspor 5. Hafta karşılaşmasında Tarsus Gençlerbirliği’ni 1-7 mağlup etti. Eşit puanlı Aksaray Tuzgölüspor Mezitli Mercanlar ile 2-2 berabere kalınca Sarı Kırmızı ekip 13 puanla zirvede tek kaldı.

Galataspor 5. Hafta karşılaşmasında Tarsus Gençler Birliği’ne konuk oldu. Tarsus 27 Aralık Stadında oynanan karşılaşmada Galataspor rakibini Aslı Dertli ve Yekta Şimşek’in 3’er ve Ecemsu Zararsız’ın tek golü ile 1-7 yendi. Tarsus ekibinin tek golünü ise Eylül Esirgemez penaltıdan kaydetti. Galataspor puanını 13’e çıkararak liderliğe yükseldi.

Mezitli Mercanlar ise grubun iddialı ekibi Aksaray Tuzgölüspor’u evinde konuk etti. Mersin Suni Çim Sahada oynanan karşılaşma 2-2 berabere sona erdi. Ev sahibi ekibin gollerini Yeliz Akuş ve Sıla Şimşek kaydetti.

Tarsus Kavaklıspor da evinde Mersin Camspor’u gol yağmuruna tutarak 8-0 mağlup etti. Kavaklı Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibin 4 golünü İlayda Elbasan atarken diğer golleri ise Rahime Nur Coşkun ve Elif Busa Kıvratma kaydetti. Golün birini ise Nazlı Canatan kendi kalesine attı.