Mersin 33 FK play-off’u garantiledi | Güney Gazetesi Mersin

Mersin 33 FK play-off’u garantiledi

Mersin Süper Amatör Lig’de play-off oynayacak 3 takım son hafta belli olacak

Mersin 33 FK play-off’u garantiledi


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Süper Amatör Lig’de normal sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala Mersin 33 FK play-off oynamayı garantilerken diğer 3 takımı son hafta oynanacak müsabakaların sonucu belirleyecek.

A Grubunda haftayı Erdemli Limonspor hükmen galibiyeti ile tamamlayan Mut İdman Yurdu Belediyespor 43 puanla liderliğini sürdürürken Binevlerspor kritik maçta Tarsusspor'u 5-0 mağlup ederek 42 puanla averajla 2. sıraya yükseldi. Yolspor engelini 4-2 ile geçen Akdeniz Belediyespor’da 42 puanla 3. sırada yer aldı.

Bu grupta play-off oynayacak 2 takımın belirlenmesi son haftaya kaldı. Son hafta lider Mut İdman Yurdu iddiası bulunmayan Karacailyas Veteranlar ile karşılaşacak. Mut ekibi berabere kalması durumunda play-off oynamaya hak kazanacak. Bu grupta 2. sıradaki Binevlerspor ile 3. sıradaki Akdeniz Belediyespor maçının galibi play-off oynamaya hak kazanan ikinci takım olacak.

 

MERSİN 33 FK PLAY-OFFTA

 

B Grubu'nda Erdemli Yörükspor karşısında hükmen galip sayılan Mersin 33 FK bitime bir hafta kala 48 puanla play-off oynamaya hak kazandı. Çukurova Birlik FK Silifke İdman Yurdu'nu deplasmanda 4-6 mağlup ederek haftayı bay geçiren Mezitli 33 Spor ile puanları (45) eşitledi. İkili averajla Mezitli 33 FK 2. Sırada yer alıyor.

Mezitli 33 FK son maçında sahasında Silifke İdman Yurdu’nu yendiği takdirde play-off oynayacak 2. takım olacak. Mezitli 33 Spor puan kaybederse son maçında sahasında Erdemli Yörükspor ile oynayacak olan Çukurova Birlik galibiyet halinde grubu 2. bitirip play-off oynama hakkını elde edecek. Bu grupta Erdemli Yörükspor ve Toroslar Belediyespor’un küme düşmesi kesinleşmişti.