“24 saat özgür, yeşili arttırılmış, mutlu ve huzurlu bir şehir vaadimiz var” | Güney Gazetesi Mersin

“24 saat özgür, yeşili arttırılmış, mutlu ve huzurlu bir şehir vaadimiz var”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan, “Bizim Mersin ideali noktasında, Mersin geleceği noktasında planlarımız var, düşüncelerimiz var. Güçlendirilmiş altyapısıyla, dirençli üstyapısıyla bir Mersin hayalimiz var. 24 saat özgür, yeşili arttırılmış, mutlu ve huzurlu bir şehir vaadimiz var” dedi.

“24 saat özgür, yeşili arttırılmış, mutlu ve huzurlu bir şehir vaadimiz var”


ELVAN KONUK

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan, önce Tarsus’ta ardından MHP Mersin İl Başkanlığında Mersinlilerle buluştu.  Soydan, “Böylesine bir memleketin evladı olduğum için, böylesine inanmış Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmayı nasip eden cenabı Allah’a bir kez daha sonsuz şükranlarımı sundum. Bu ışıltıyı Tarsus’ta da Mersin’de de sizlerin gözünde gördük” dedi.

 

“MERSİN SEVDALISI OLARAK BU ŞEHRİN DAHA İYİ YÖNETİLMESİ İÇİN YOLA ÇIKTIM”

 

Mersin sevdalısı biri olduğunu vurgulayan Soydan, Mersin’in 13 ilçesinde de yaşanmışlıkları olduğundan söz etti. Soydan, “ Anne baba memur olunca ilk öğretmenim ve ilk arkadaşlarımla Silifke’nin Taşucu Mahallesinde tanıştım. Hayat Arkadaşımla Toroslar’da lise sıralarında tanıştım. Çocuklarımızla birlikte Mezitli’de tekrar dünyaya gözlerimizi açtık. Sevinci burada yaşadık, üzüntülerimizi, kayıplarımızı da burada yaşadık.  İş hayatında başarıyı da burada yaşadık. Siyasetin merdivenlerine de bu şehirde çıktık. Mersin hakikaten bizim özelimiz, önemimiz. Biz doğanın yeşiline Kadıncık Barajını görünce aşık olduk. 13 ilçemiz cennet köşemiz Mersin. Bu nedenle bir Mersin sevdalısı olarak bu şehrin daha iyi yönetilmesi, daha iyi şartlarda olması adına bir yola çıktım ve ben de varım dedim” ifadelerini kullandı.

 

“GÜÇLENDİRİLMİŞ ALTYAPISIYLA, DİRENÇLİ ÜSTYAPISIYLA BİR MERSİN HAYALİMİZ VAR”

 

İçinde Mersin hayaliyle yola çıktığını dile getiren Soydan, “ Vaatlerimiz var ve bununla beraber bir yeminimiz var. Bizim Mersin ideali noktasında, Mersin geleceği noktasında planlarımız var, düşüncelerimiz var. Güçlendirilmiş altyapısıyla, dirençli üstyapısıyla bir Mersin hayalimiz var. 24 saat özgür, yeşili arttırılmış, mutlu ve huzurlu bir şehir vaadimiz var. Bizim kadim şehrimiz Mersin’in doğal kaynakları ve tüm güzelliklerini Mersinli hemşerilerimizle birlikte paylaşma, geliştirme düşüncemiz var. Biz 5 yıllık bireysel siyasi planlarla değil, Mersinimizi 10 yıllık, 50 yıllık planlarla güzelleştirmek adına projelerimiz var. Mersin bizim için özel. Bunu her zaman söylüyorum. Biz bu yola çıkarken aynı samimiyetle, sizlerden aldığımız destekle inşallah 31 Mart akşamı Mersin’de Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanacak bir yolun başlangıcındayız” diye konuştu.

 

“MERSİNLİLER 9 MART’I BEKLESİN”

 

13 ilçede de Cumhur İttifakı adaylarının zafer elde edeceğini ifade eden Soydan,  “Bugün Tarsus’tan ve buradan ‘Bismillah’ diyerek yola çıkıyoruz. 3 Şubat’ta kampanya lansmanımız var. Buradan ilan ediyorum. Tüm Mersinli hemşerilerimiz 9 Mart’ı beklesin. 9 Mart’ta Mersinimiz adına, geleceğimiz adına gönül belediyeciliği nasıl olur, üretken belediyecilik nasıl olur, 50 yılımızın planlarıyla, vizyoner projelerimizle Mersinlilerin karşısına çıkacağız. Bugünden gayri bilboardlarda göreceksiniz. Kırmızı bir zemin üzerinde ‘Var mısın?’ büyük puntolarla. Evet, bizim sloganımız bu. Biz Mersin için varız, biz Tarsus için varız. Biz 13 ilçemiz için varız. 31 Mart akşamı Mersin’de Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanacak bu sürede benimle yürümeye var mısınız?” şeklinde konuştu.