Sokaklarda festival coşkusu | Güney Gazetesi Mersin

Sokaklarda festival coşkusu

‘2.Uluslararası Tarsus Festivali’nin coşkusu tüm Mersin’i sardı. 17-18-19 Kasım tarihlerinde birbirinden güzel ve dolu programların yer alacağı festival öncesi Gürcistan ve Makedonya Halk Dansları Toplulukları Mersin’in farklı noktalarında kendi kültürlerini anlatan gösteriler yaptı.

Sokaklarda festival coşkusu


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kente damga vuran ‘2.Uluslararası Tarsus Festivali’ coşkusu kenti sarmaya başladı. Taş Bina, Mersin Tren Gar’ı, Forum ve Marina Alışveriş Merkezi’nde Gürcistan ve Makedonya Halk Dansları Toplulukları gösteriler düzenlendi. Birbirinden renkli dansları ve kıyafetleriyle dans toplulukları izleyenleri kendine hayran bıraktı.

‘Şahmeran’ temasıyla 17-18-19 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan festivalde; atölyeden workshoplara, defileden söyleşilere, film gösterimlerinden ulusal ve uluslararası halk dansları topluluğu gösterilerine kadar birçok etkinlik katılımcıları bekliyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinesinde düzenlenen ve dolu dolu geçecek olan festivalde sevilen sanatçılar şarkılarıyla Mersinlileri coşturacak. (Haber Merkezi)