Tarsus’u festival coşkusu saracak | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’u festival coşkusu saracak

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği ve kente damga vuran ‘Uluslararası Tarsus Festivali’, bu yıl da festival heyecanını Mersin’e yayacak.

Tarsus’u festival coşkusu saracak



‘Şahmeran’ temasıyla gerçekleşecek olan bu yılki festivalde; atölyeden workshoplara, defileden söyleşilere, film gösterimlerinden ulusal ve uluslararası halk dansları topluluğu gösterilerine kadar birçok etkinlik katılımcıları bekliyor olacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleşecek ve 3 gün boyunca birbirinden farklı etkinliklerle dolu dolu geçecek olan festivalde sevilen sanatçılar Simge, Manuş Baba ve Melek Mosso sahne alarak, şarkılarıyla Mersinlileri coşturacak.

17-18-19 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan festivalin ilk gününde yazarlar, sanatçılar ve alanında uzman isimler tarafından söyleşi, atölye ve workshoplar gerçekleştirilecek. Binlerce Mersinlinin katılacağı kortej yürüyüşünde coşkunun doruğa taşınacağı ilk gün, şarkıcı Simge’nin muhteşem sahne performansıyla tamamlanacak. (Haber  Merkezi)