Emeklilere özel piknik ve müzik dinletisi | Güney Gazetesi Mersin

Emeklilere özel piknik ve müzik dinletisi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet yürüten Emekli Evleri üyeleri, Tarsus Gençlik Kampı’nda düzenlenen ‘100. Yıl Piknik ve Müzik Dinletisi’nde keyifli dakikalar yaşadı.

Emeklilere özel piknik ve müzik dinletisi


Sanatsal etkinliklerden konserlere, sportif aktivitelerden kültürel faaliyetlere kadar 100. yıla özel programlar düzenleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, Emekli Evi üyelerini de unutmadı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Tarsus, Yenişehir ve Halkkent Emekli Evi üyelerine yönelik olarak, Tarsus Gençlik Kampı’nda ‘100. Yıl Piknik ve Müzik Dinletisi’ gerçekleştirildi.

Gruplar halinde gerçekleştirilen programlarda Emekli Evi sakinlerine temiz havada yemek ikramı da yapılırken, Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği ekipleri, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle unutulmaz dakikalar yaşattılar.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda Sosyal Hizmetler Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Yazgı, etkinlikten emeklilerin oldukça mutlu olduklarını ifade ederek, “Emeklilerimiz için piknik ve müzik dinletisi düzenledik. Tarsus Gençlik Kampı’nda, Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında emeklilerimizi misafir ettik. Ulu Önderimizin de dediği gibi, ‘Bir milletin emeklilerine olan tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır’ Bizde bu vesileyle Ulu Önder Atatürk’ü sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.  (Haber Merkezi)