Mersin ince eleyip sık dokudu | Güney Gazetesi Mersin

Mersin ince eleyip sık dokudu

Kırmızı Lacivertliler, 1461 Trabzon’a odaklandı. Kızıltan, “Kolay maç yok” dedi

Mersin ince eleyip sık dokudu


HASAN KÜÇÜK

 

Geçen hafta Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kalarak 3 haftalık galibiyet serisini sonlandıran Yeni Mersin İdman Yurdu TFF 2. Lig 8. Hafta karşılaşmasında yarın evinde ağırlayacağı 1461 Trabzonspor maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Kırmızı Lacivertliler 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Özcan Kızıltan, Güney’e yaptığı açıklamada, gruplarında kolay maç olmadığını her karşılaşmanın zorlukları bulunduğunu söyledi. Kağıt üzerinde kolay gibi görülen maçların çok kolay olmadığını yaşayarak gördüklerini ifade eden Kızıltan “Geçen haftaki Kömürspor maçı kolay gibi gözükse bile biz kolay olmadığını biliyorduk. Bu nedenle deplasmandan alınan puan önemli” dedi.

 

“1461 TRABZON MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”

Bu haftaki rakipleri olan 1461 Trabzonspor’un bu grubun en kaliteli yetenekli oyuncularına sahip bir kadrosunun bulunduğunu anlatan Kızıltan şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta Vanspor’u 4-0 yendi. Diyarbekir’i orada yendi. Kaliteli güçlü bir takım. Bizde iyiyiz. Yine güzel bir maç olacak. Zonguldak maçını analiz ettik. Bu haftaki rakibimizle ilgili görüntüleri de izledik. Analizlerimizi yaptık. Her maça olduğu gibi bu maçada en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde hem namağlup serimizi devam ettirmek hem de grubumuzda daha üstlere geçmek için 1461 Trabzon maçını kazanmak istiyoruz. Bu anlamda oyuncularıma çok güveniyorum.”

 

“GÜZEL İŞLER YAPIYORUZ”

Oyuncuları Oğuz Özden’in Zonguldak maçındaki sakatlığı nedeniyle bu maçta olmayacağını ifade eden Kızıltan “Moral, motivasyonumuz, enerjimiz güzel. Doğru işler yapıyoruz. Oyuncularımız ve yönetimimizle birlikte Mersin’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Oyuncularımızla birlikte daha iyi hale gelebilmek için gayret içindeyiz. Taraftarlarımız sağ olsunlar deplasmanlarda da bizi yalnız bırakmıyor. Bu haftaki önemli maçımızda da daha çok tribüne gelerek bizi desteklemelerini istiyoruz. Bekliyoruz” ifadelerini kullandı.