Anamur iddialı geliyor | Güney Gazetesi Mersin

Anamur iddialı geliyor

Homurlu 1951 karşısında galibiyet arayacaklar

Anamur iddialı geliyor


HASAN KÜÇÜK

 

Geçen sezon play-off final maçında Silifke Belediyespor’a mağlup olarak 3. Lig’in kapısından dönen Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig (BAL) ilk maçında Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Homurlu 1951 Spor’u yenerek sezona galibiyetle başlamak istiyor. Anamur ekibi ilk maçın hazırlıklarını Sefa Mert Tesislerinde sürdürüyor. Anamur Belediyespor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy, yönetim ve futbolcularla birlikte en iyi şekilde çalışarak hazırlıklarını devam ettirdiklerini söyledi. Sezonun ilk maçında karşılaşacakları Homurlu 1951 Spor’u yenerek galibiyetle başlamak istediklerini anlatan Durusoy, “Homurlu her zaman bu ligde bir çok takımın kaderini değiştirmiştir. Zorlu deplasman olacak diye düşünüyoruz. Hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.

Gruplarındaki diğer takımlarla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Durusoy şunları söyledi: “Rakiplerimizden Erdemli Belediyespor fena değil. Adana 5 Ocak iyi bir kadro kurdu. Sarayönü bu ligin gediklisi bir takım her zaman iyi kadro yapar. Suvermez Kapadokya geç toparlandı yeni oyuncular arıyor. Çok can yakacaktır diye düşünüyorum. Niğde Belediyespor genç oyuncuların olduğu dinamik bir takım. Çok can yakabilir. Mersin Camspor yılların köklü kulübü. Alt yapıya çok oyuncu yetiştiriyor. Herkes hak ettiği yere gelsin. Sakatlık kaza bele olmasın. Antrenör arkadaşlarımıza, futbolcularımıza, camiamıza ve futbolun tüm paydaşlarına başarılar diliyorum. Fair play anlayışı içinde hak edenin kazandığı bir lig olsun.”

 

“MAÇLARI YA DIŞARIDA YADA SEFA MERT TESİSLERİNDE OYNAYACAĞIZ”

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın takıma destek verdiğini ifade eden Durusoy, “Tesislere 3 milyon TL civarında para harcadı. Anamur Şehit Stadı yenileniyor. Bitme aşamasında. Rulo çimler serilecek. Stadın üzerine 1 aydan önce çıkamayız. 1 aylık süreçte bazı maçları ya dışarıda yada antrenman yaptığımız sahada oynarız” şeklinde konuştu.