Özturan “resmen” sahaya iniyor | Güney Gazetesi Mersin

Özturan “resmen” sahaya iniyor

Adalet ve Kalkınma Partisinden Akdeniz Belediye Başkan adayı olmak için yola çıktı

Özturan “resmen” sahaya iniyor


 

ABİDİN YAĞMUR

Adalet ve Kalkınma Partisinden Akdeniz Belediye Başkan adaylığı için kulislerde adı geçen Zafer Şahin Özturan’ın önümüzdeki hafta bir açıklama yaparak aday adaylığını ilan edeceği öğrenildi. Uzun zamandır saha çalışmalarını sürdüren Özturan’ın resmi açıklama için 7 Ekim’de yapılacak AKP kongresini beklediği ifade ediliyor.

Geçtiğimiz dönemde AKP Akdeniz İlçe Başkanlığı yapan, Akdeniz Belediye Başkanlığına da aday adayı olan Zafer Şahin Özturan, partisi tarafından belediye meclisi üyeliğine aday gösterilmiş ve 5 yıllık süre içinde hem Akdeniz Belediye Meclisinin hem Mersin Büyükşehir Belediyesinin en aktif üyelerinden biri olmuştu.

Zafer Şahin Özturan’ın adı bugünlerde Akdeniz Belediye Başkan adaylığı için geçiyor. Uzun süredir saha çalışmalarını sürdüren ve temas ettiği kişilere aday adayı olduğunu söyleyen Zafer Şahin Özturan’ın resmi açıklamayı 7 Ekim’den sonra yapmayı planladığı öğrenildi.

Özturan’ın 7 Ekim’i beklemesinin nedeni Adalet ve Kalkınma Partisinin büyük kongresinin bu tarihte yapılacak olması. Adalet ve Kalkınma Partisi kongreyi yerel seçimlere ilişkin güçlü bir mesajın verileceği başlangıç noktası olarak görüyor.

Zafer Şahin Özturan’ın da yakın çevresine ekibine, “7 Ekim’de kongremizi yaparız, partimizin yerel seçimler için milletimize seslenmesinin hemen ardından ben de aday adaylığımızı resmen ilan edeceğim” dediği öğrenildi.