Tarsuslu sultanlarda hedef play-off | Güney Gazetesi Mersin

Tarsuslu sultanlarda hedef play-off

Tarsuslu sultanlarda hedef play-off


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Liginde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Voleybol takımı play-off hedefine kilitlendi. Hafta sonu Bahçelievler Belediyespor’u konuk edecek olan Tarsuslu sultanlarda planlar galibiyet üzerine kuruldu.

Geçen hafta lider Adamspor’a 3-0 yenilerek taraftarını üzen Tarsus Belediyesi Kadın Voleybol takımı 15. Hafta karşılaşmasında Bahçelievler Belediyespor’u ağırlayacak. İlk maçta İstanbul’da Bahçelievler takımına 3-0 yenilen Tarsus ekibi rövanşı kazanabilmek ve play-off’a kalabilmek için sıkı bir çalışma yapıyor. Pazar günü saat 16.00’ta Tarsus Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma için“Haydi Tarsus tribün'e, Play-off yolunda takımını yalnız bırakma” ifadeleri ile Tarsuslu sporseverlere çağrı yapıldı.

 

“YENERSEK PLAY OF ŞANSIMIZ ARTACAK”

Tarsus Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Turgut Okan, “Bu maçı kazanırsak play-off potasına gireceğiz. Bundan sonra oynayacağımız 5 rakibimiz Tarsus’a gelecek. Diğer rakiplerimizin ise kendi aralarında çekişmeli maçları var. Buraya gelecek takımları yenebilecek güçteyiz. Diğer takımlar kendi aralarında maç yapacakları için bizim play-off şansızım artıyor” dedi.

 

“MADDİ SORUNUMUZ ÇÖZÜLDÜ SIRA TRANSFERDE”

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın desteği ile takımın içinde bulunduğu maddi sorunun çözüldüğünü vurgulayan Okan, “Transfer sorunumuz var. Bu maçı kazanırsak transfer yapmamız gerekiyor. Almayı planladığımız yabancı oyuncu belli zaten. Bu maçın durumuna göre belli olacak. Transferimizi bundan sonraki Merinos maçına yetiştirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.