Mezitli liderliğini sürdürdü, Erdemlispor’da kümede kalma umudu | Güney Gazetesi Mersin

Mezitli liderliğini sürdürdü, Erdemlispor’da kümede kalma umudu

Mezitli liderliğini sürdürdü, Erdemlispor’da kümede kalma umudu


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Süper Amatör Lig A Grubu’nda son sırada bulunan Tarsus Belediyespor’u 1-3 yenen Mezitli 33 SK puanını 38’e yükselterek liderliğini sürdürdü. B Grubunda ise son sıralardaki Erdemlispor Çukurova Birlikspor’u 2-1 yenerek ligde kalma yolunda umutlandı.   

Mersin Süper Amatör Lig A Grubu 16. Hafta karşılaşmasında Cumartesi günü Tarsus 100.Yıl Faruk Sodan Sahası’nda oynanan maçta Mezitli 33 SK Tarsus Belediyespor’u 1-3 yendi. Puanını 38’e yükselten Mezitli ekibi liderliğini sürdürdü. Tarsus ekibi ise 6 puan ile son sırada kaldı. Cumartesi günü Seyfi Ali Türkoğlu Stadı oynanan aynı gruptaki diğer maçta ise Toroslar Belediyespor Mersin Ormanspor’u 0-1 yendi. Toroslar Belediyesi puanını 22’ye çıkardı. Ormanspor’un puanı 14’te kaldı.

 

 

MUT İDMAN YURDU ERDEMLİ LİMONSPOR’A ACIMADI

Cumartesi oynanan B Grubu 14. Hafta karşılaşması ise yine çekişmeli maçlara sahne oldu. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Mut İdman Yurdu Belediyespor, sahasında Erdemli Limonspor’u 2-0 yenerek büyük avantaj yakaladı. Mut İdman Yurdu Belediyespor bu galibiyetle puanını 27’ye çıkardı. Erdemli Limonspor ise 20 puanda kaldı.

 

ERDEMLİSPOR’DA KÜMEDE KALMA UMUDU

Aynı gün Erdemli ilçe stadında oynanan diğer karşılaşmada ise ligde kalma mücadelesi veren Erdemlispor, Çukurova Birlikspor'u 2-1 mağlup ederek, bitime 4 hafta kala kümede kalma umudunu sürdürdü. Erdemli İlçe Stadı’nda oynanan maçta, ev sahibi ekipte Muhammet Yucademir 54. dakikada çift sarıdan kırmızı kart gördü. Konuk ekip Çukurova Birlikspor ise müsabakaya cezalı 4 as oyuncusundan yoksun çıktı. Erdemlispor'da galibiyeti getiren golleri 7. dakikada İbrahim Metli ve 22. dakikada Baver Mete atarken konuk ekibin tek golü ise 90+5'te penaltıdan Hakan Aslanpençe'den geldi. Erdemlispor bu galibiyetle puanını 7'ye çıkarırken, Çukurova Birlikspor 18 puanda kaldı.