Özyiğit: Bu gurur Mersin’in | Güney Gazetesi Mersin

Özyiğit: Bu gurur Mersin’in

Özyiğit: Bu gurur Mersin’in


 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, 28.Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanarak tarih yazarken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Bu gurur Mersin’in, bu kupa Mersin’in, bu başarı hepimizin” dedi.

 

“KADIN BASKETBOLUNDA MERSİN’İN VE YENİŞEHİR’İN ADINI DUYURMAK İSTİYORUZ.”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “28.Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Mersin’in, Yenişehir’in. Çok mutluyuz, çok gururluyuz. Geçtiğimiz yıl Kadınlar Türkiye Kupası’nı kazanarak, bu kupayı müzesine götüren ilk Anadolu takımı olmuştuk. Bu sezon mücadele ettiğimiz 4 kulvarda da şampiyonluk hedeflemiştik. İlk kupamızı aldık, tüm takımı tebrik ediyorum.  Türkiye’de ve Avrupa’da şampiyon olmak istiyoruz. Kadın basketbolunda Mersin’in ve Yenişehir’in adını duyurmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

“TAKIMIMIZIN BU BAŞARILARI ÇOCUKLARIMIZA İLHAM VERİYOR.”

Yenişehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Özyiğit, “Takımımızın bu başarıları çocuklarımıza ilham veriyor. Altyapıda 300’e yakın çocuğumuz eğitim alıyor, bu bizim için çok kıymetli. Yenişehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz destekler devam edecek. Bu başarıda emeği geçen herkese, tribünleri doldurarak takımına sahip çıkan hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”diye konuştu. (Haber Merkezi)