Süper Amatör’e yakışmadı | Güney Gazetesi Mersin

Süper Amatör’e yakışmadı

Süper Amatör’e yakışmadı


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Spor Amatör Lig’de sportmenliğe yakışmayan çirkin olaylar nedeniyle 2 maçın iptal edilmesi üzüntü yarattı.

Mersin Süper Amatör lig A Grubu’nda Pazar günü oynanan Kuvayi Milliyespor ile Silifke İdman Yurdu, B Grubunda ise Erdemli Limonspor ile Çukurova Birlikspor arasında oynanan karşılaşmalaryeşil sahada yaşanan şiddet olayları nedeniyle yarıda kaldı.

Alınan bilgiye göre,  Mersin Süper Amatör Lig B Grubu 13. Hafta karşılaşmasında Erdemli İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Çukurova BirliksporErdemlimonspor karşısında 9. dakikada Müslüm’ün attığı golle 0-1 öne geçti. Ancak 34. dakikada çıkan olaylar nedeniyle maç yarıda kaldı.

A Grubu’nda ise Seyfi Ali Türkoğlu Stadı’nda oynanan 14. Hafta müsabakasında son dakikalarda istenmeyen şiddet olayı yaşandı. Kuvayi Milliyespor’unSilifke İdman Yurdu karşısında 2- 1 galip olduğu karşılaşmanın 89. dakikasında Silifke İdman Yurdu teknik direktörü sahaya girerek bir futbolcu ile birlikte hakeme saldırıda bulundu. Hakem kendisine yönelik fiziki saldırı nedeniyle karşılaşmanın kalan süresini oynatmadı.

 

 

 

 

MERSİN 33 FK LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Süper Amatör Lig B Grubu 13. Haftasında Pazar günü Toroslar Suni Çim Sahası’nda oynanan karşılaşmada ise Mersin 33 FK Mut İdman Yurdu Belediyespor’u 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Erdemli Yörükspor ise deplasmanda Tarsusgücü ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-lacivertli ekip mücadeleden Muhittin ve Beşir'in golleriyle 2-1 galip ayrıldı. Tarsusgücü'nün golünü ise İsmail kaydetti.

 

LİDER CAMSPOR FARKLI GALİP

A Grubu 14. Hafta karşılaşmasında ise Mersin Camspor deplasmanda Tarsus Belediyespor’u 5-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Karacailyas Stadı’nda oynanan karşılaşmada ise Karacailyas Veteranlarspor Mezitli 33 FK’ya 0-1 mağlup oldu.