“Şampiyonluk yolunda önemli galibiyet” | Güney Gazetesi Mersin

“Şampiyonluk yolunda önemli galibiyet”

“Şampiyonluk yolunda önemli galibiyet”


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi 12. Hafta karşılaşmasındaAntalya Güneşi’ni deplasmanda yenerek liderliğini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK) Başantrenörü Semih Soğuksu ”Şampiyonluk hedefine giden yolda bir deplasman galibiyeti daha hanemize

yazdırdık” dedi.

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi 12. Hafta karşılaşmasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK) ligin son sırasındaki Antalya Güneşi’ni 18 sayı farkla yenerek şampiyonluk yolundaki bir engeli daha aştı. 12 maçta 11.galibiyetini alan MSK puanını 23’e çıkararak liderliğini sürdürdü.

 

“HANEMİZE BİR GALİBİYET DAHA YAZDIRDIK”

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, Güney’e yaptığı açıklamada, bu haftaki rakipleri olan Antalya Güneşi’ninligdeki konumu itibari ile çıkış arayan bir ekip olduğunu söyledi. Ligin zirvesinde olan kendilerinin ise bulundukları yeri kaybetmek istemediklerini ifade eden Soğuksu, “Aynı konsantrasyon ve disiplin içinde maça başladık. Rakibimiz yabancı oyuncusunu gönderdiği için oynamadı. Oyun kontrolü genel anlamda bizde idi. Özellikle 2. yarıda iyi savunma yaptık. 20 dakikada rakibi 22 sayıda tuttuk. Bu bizim için önemli bir gösterge idi. Orada savunma sertleşince zaten 3. ve 4. periyod fark açılarak devam etti.  Şampiyonluk hedefine giden yolda bir deplasman galibiyeti daha hanemize yazdırdık” dedi.