Silifke’de farklı galibiyet coşkusu | Güney Gazetesi Mersin

Silifke’de farklı galibiyet coşkusu

Silifke’de farklı galibiyet coşkusu


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, Adana deplasmanında karşılaştığı Ceyhanspor’u 8-0 yenerek, ligin ilk devresini 28 puanla 3. sırada tamamladı. İlk yarıda Özcan Özdemir ile bir penaltıdan da yararlanamayan Silifke Belediyespor’da, golleri 2., 5. ve 52. dakikada Muzaffer Özcanlı, 11. dakikada İbrahim Anıl Tekeli, 15. ve 27. dakikada İsmail Can Taşkıran, 58. dakikada Ramazan Zengin ve 88. dakika da Ulaş Deniz attı.

OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

İlk devrenin son maçında sahadan farklı galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek. “Takımımız ilk devrenin son maçında farklı bir skorla galip geldi. Teknik heyetimizi ve oyuncularımızı kutluyorum. Devre arası için yaklaşık 35 günlük bir süre var. Takımımızda gidenler gelenler olacaktır. Eksik gördüğümüz pozisyonlara bütçemiz doğrultusunda transferler yapacağız. İnşallah 2. devre daha da iyi olacağız. Bizlere her zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ

Silifke Belediyespor olarak altyapıya da büyük önem verdiklerini belirten Başkan Dölek, “Alt yapımızda yetişen 18.01.2006 doğumlu sporcumuz Ulaş Deniz Bölgesel Amatör Lig 13. Hafta Karşılaşmasında sonradan oyuna girip, golünü atarak Bölgesel Amatör Ligde gol atan en genç oyuncular listesine adını yazdırdı. Sporcumuzu ve alt yapı antrenörlerimizi kutluyoruz. Her zaman gençlerimizin yanındayız”ifadelerini kullandı.

DEVRE ARASI ANTALYADA OLACAĞIZ

31 Aralığa kadar takıma izin verdiklerini belirten Başkan Dölek, “10 Ocak’a kadar çalışmalarımızı Silifke’de sürdüreceğiz. 10-20 Ocak tarihleri arası 10 günlük Antalya kampımız olacak. Maç haftasında da Silifke’ye döneceğiz. İnşallah 2. devre bambaşka bir Silifke Belediyespor izleyeceğiz” diye konuştu.

OYUN DİSİPLİNİMİZİ KAYBETMEDİK

Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ise Ceyhanspor’un ligin başından bu tarafa galibiyeti olmadığını ve rakibi küçümsemeden ciddiyetle oynadıklarını belirterek şunları söyledi: “Ceyhanspor karşılaşmasına hafta boyunca ciddiyetle hazırlandık. Futbol hata kabul etmez. Sahada oyuncularım verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiler. Sahadan farklı galibiyetle ayrıldık. Futbolcularımı kutluyorum. Ligin ilk devresi bitti, biraz dinlenip tekrar antrenmanlara başlayacağız. Takımımıza ekstra güç, kondisyon yüklemesi yapmamız gerekiyor. İnşallah ikinci devre daha iyi olacağız. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)