Süper amatörde Erdemli derbisi | Güney Gazetesi Mersin

Süper amatörde Erdemli derbisi

Süper amatörde Erdemli derbisi


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Süper Amatör Lig A ve B Grubu bu hafta kıran kırana mücadeleye sahne olacak. B grubunda 4 Erdemli takımı karşı karşıya gelecek.

Mersin Süper Amatör Lig B Grubu’nda geçen hafta Mut İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalan lider Erdemli Belediyespor 12. Hafta karşılaşmasında bugun 3. sıradaki Erdemli Yörükspor’a konuk olacak. Karşılaşma 11.30’da Erdemli İlçe Stadında oynanacak. 6. Sıradaki Erdemli Limonspor ise Erdemlispor ile bugün 14.00’te yine Erdemli ilçe Stadında karşılaşacak. Grubun iddialı takımlarından Mut İdman Yurdu Belediyespor ise bugün saat 14.00’te Mut İlçe Stadında Tarsus Gücünü konuk edecek. Bugün Toroslar Suni Çim Sahada ise Akdenizgücüspor ile Tarsusspor saat 14.00’te karşılaşacak. Yarın ise 24 puan ile grubunda ikinci sırada bulunan Mersin 33 FK, Tarsus Kırklarsırtı Sahasında saat 14.00’te Çukurova  Birlik FK’ya konuk olacak. 

LİDERİN MAÇI PAZAR GÜNÜ

A Grubu 13. Hafta karşılaşmasında ise bugün 3 maç var. 2. Sıradaki Mezitli 33 Spor Mezitli Eski İlçe Stadında Mersin Ormanspor’u ağırlayacak. Grubun iddialı takımlarından Akdeniz Belediyespor ise Karacailyas stadında Mersin Yolspor ile, Silifke İdman Yurdu da Ünal Ünüvar Sahası’nda Karacailyas Veteranlar ile karşılaşacak.

Yarın oynanacak iki karşılaşmada ise lider Mersin Camspor Yenişehir İlçe Stadında Kuvayi Milliyespor ile İdman Yurdu 1925 ise Çopurlu Stadında Toroslar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Maçlar 14.00’te başlayacak.