MİY’den MDTO ve MTSO’ya ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

MİY’den MDTO ve MTSO’ya ziyaret

TFF 3. Lig’de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, kent protokolü ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Kulüp Başkanı Metin Saltık, Basın Sözcüsü Halim Yiğit ve Yönetim Kurulu, Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan ve MTSO Meclis Üyesi Hamit İzol’u ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde Lokmanoğlu, Kızıltan ve İzol’a isimlerinin yazılı olduğu 33 numaralı forma hediye edildi.

MİY’den MDTO ve MTSO’ya ziyaret


İBRAHİM AYDEMİR
 
Cihat Lokmanoğlu ziyareti ile ilgili kulüp sayfasından yapılan açıklamada, “Kulüp Başkanımız Metin Saltık ve Yönetim Kurulumuz, Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. Yapılan ziyarette Kulüp Başkanımız tarafından Lokmanoğlu'na isminin yazılı olduğu 33 numaralı forma hediye edildi. Misafirperverliğinden dolayı Lokmanoğlu ve Yönetim Kurulu'na teşekkür ederiz” denildi.
Yeni Mersin İdman Yurdu takımı daha sonrasında ise Ayhan Kıızltan ve Hamit İzol için teşekkür mesajı yayınladı. Yapılan açıklamada, “Kulüp Başkanımız Metin Saltık ve Yönetim Kurulumuz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ve MSTO Meclis Başkanı Hamit İzol’u ziyaret etti. Yapılan ziyarette Kulüp Başkanımız tarafından Kızıltan’a ve İzol’a isimlerinin yazılı olduğu 33 numaralı formalar hediye edildi. Misafirperverliklerinden dolayı Kızıltan ve İzol’a teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. (İHA)