“Biz Bize Moral Akşamları” devam ediyor | Güney Gazetesi Mersin

“Biz Bize Moral Akşamları” devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Pandemi sürecinde olumsuz etkilenen öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek, birbirleri ve idare ile etkin iletişim kurabilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen program kapsamında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bağlı Erdemli Kızkalesi kız ve erkek öğrenci yurtlarında barınan öğrencilere yönelik canlı müzik eşliğinde, yöresel ikramlar sunularak eğlenceli vakit geçirmeleri sağlandı.

“Biz Bize Moral Akşamları” devam ediyor


 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Erdemli İlçe Müdürü Adem Kılıç, yurt müdürleri, yurt personelleri ve öğrencilerin katıldığı "Biz Bize Moral Akşamları" etkinliğinde öğrenciler canlı müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşadı.

Erdemli Kızkalesi kız ve erkek öğrenci yurtlarında gerçekleştirilen programlarına katılan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 'Biz Bize Moral Akşamları' etkinlikleri ile siz kıymetli gençlerimize moral vererek derslerinize ve sınavlarınıza daha iyi adapte olmanız için gerçekleştiriyoruz. İl müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize katılan herkese teşekkür eder, öğrencilerimize iyi eğlenceler diliyorum." dedi. (Haber Merkezi)