SMA hastası Yağmur Deniz için dayanışma | Güney Gazetesi Mersin

SMA hastası Yağmur Deniz için dayanışma

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’de yaşayan Serap ve Mehmet Tok çiftinin minik yavrusu SMA hastası Yağmur Deniz’e destek olmak için Instagram üzerinden yapılan canlı yayına katıldı.

SMA hastası Yağmur Deniz için dayanışma


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye’nin en küçük SMA hastalarından Asrın Efe Gülkan’ın ardından bu kez de Mersin’de yaşayan Serap ve Mehmet Tok çiftinin minik yavrusu SMA Tip 1 hastası Yağmur Deniz için “Haydi dayanışmaya” dedi. Başkan Seçer, İş İnsanı Sibel Karataş’ın moderatörlüğünde Instagram üzerinden yapılan canlı yayında, 25 aylık Yağmur Deniz’in sağlığına kavuşması için destek çağrısı yaptı.

Canlı yayına katılarak dayanışmayı büyüten diğer konuklar ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır ile Sanatçı Onur Akın oldu.

Yayında, sembolik olarak denizyıldızları satın alınarak ve ‘NEFES’ yazıp 7021’e SMS gönderilerek bağışlar yapıldı. Vatandaşlar tedavi için aldıkları her bir denizyıldızı ile 50 lira, SMS göndererek de 20 lira bağışta bulundu. Yayın boyunca konuklar dayanışma çağrısı yaparken, Sanatçı Onur Akın da türküler söyledi. (Haber Merkezi)