Transfer sezonu açıldı | Güney Gazetesi Mersin

Transfer sezonu açıldı

Bugün itibariyle transfer sezonunun açılmasıyla Tarsus İdman Yurdu ile İçel İdman Yurdu anlaştığı futbolculara resmi olarak imza attırabilecek. Tarsus İdman Yurdu kongreye gittiği için yaprak kıpırdamazken İçel İdman Yurdu ise iç transfere yöneldi

Transfer sezonu açıldı


Zeliha Özipek

Profesyonel liglerde transfer sezonu başladı.  4 Ağustos tarihinde başlayan transfer sezonu 5 Ekim tarihinde sona erecek. Profesyonel liglerde Mersin’i temsil edecek Tarsus İdman Yurdu ile İçel İdman Yurdu bu tarihler arasında transferlerini gerçekleştirecek.

RESMİ SÖZLEŞMEYE İMZALAR ATILACAK

Bugün itibariyle resmi olarak transfer sezonunun açılmasıyla Tarsus İdman Yurdu ile İçel İdman Yurdu anlaştığı futbolculara resmi sözleşmeye imza attırabilecek. Tarsus İdman Yurdu’nda gerçekleşecek kongre öncesinde belirsizlik hakimken İçel İdman Yurdu ise yeni sezonun çalışmalarına başladı.

TARSUS’TA YAPRAK KIPIRDAMIYOR

6 Ağustos'ta kongreye gidecek Tarsus İdman Yurdu’nda yaprak kıpırdamıyor. Her şeyi gelecek başkan ve yönetime bağlı olan sarı-lacivertlilerde başkan adayı olarak sadece Ender Özinç göze çarpıyor. Geçtiğimiz ay Ergün Penbe ile masaya oturan Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Penbe ile çalışmak istediğini belirterek kongrenin ardından tekrardan konuşacaklarını iletti.

İDMAN YURDU İÇ TRANSFERE YÖNELDİ

Yeni sezonda TFF 3.Lig’de mücadele edecek İçel İdman Yurdu’nda ise yeni sezonun çalışmaları başladı. Kırmızı-lacivertliler, ilk olarak teknik direktörlük koltuğuna takımı şampiyon yapan İbrahim Baş’ı getirdi. Ardından iç transfere yönelen yönetim tek tek tüm futbolcularla konuştuğu öğrenildi. Kırmızı-lacivertlilerin iç transferde anlaştığı isimleri önümüzdeki günlerde duyurması bekleniyor.

KAPTAN AYRILDI

Öte yandan İçel İdman Yurdu yönetimiyle masaya oturan Kaptan Uğur Bingöl, anlaşamadı. Takımdan ayrıldığını açıklayan Bingöl, yazılı olarak duygu ve düşüncelerini şöyle paylaştı: “1.5 sezon formasını terlettiğim, takım kaptanlığı yaptığım, şampiyonluk yaşadığım, güzel dostluklar edindiğim İçel İdman Yurdu Spor Kulübü'nden ayrılmış bulunmaktayım.Takıma transferimde emeği geçen Levent Arıkdoğan hocama, Servet Bakan abime, başkanlarımız Metin Saltık ve Ümit Saltık'a, genel kaptanımız Vedat Çoban abime ve büyük İdman Yurdu taraftarına teşekkür ederim. Kusurumuz olduysa affola.Hakkımızda hayırlısı olsun.”