Topbaşı yapacaklar | Güney Gazetesi Mersin

Topbaşı yapacaklar

19 Mart tarihinden bu yana bireysel olarak çalışan İçel İdman Yurdu, İdman Yurdu 1925 ve Meskispor, federasyonun liglerin 18 Temmuz’da başlayacağını açıklaması üzerine topbaşı yapmaya hazırlanıyor. İçel İdman Yurdu ile İdman Yurdu 1925’in en geç 15 Haziran’da, Meskispor’un ise en geç 22 Haziran’da topbaşı yapacak.

Topbaşı yapacaklar


AHMET SÜTCÜ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta Mersin’i temsil eden İçel İdman Yurdu, İdman Yurdu 1925 ve Büyükşehir Belediyesi Meskispor’da topbaşı yapma tarihleri belli oldu. TFF’nin belirlediği 18 Temmuz’da Bölgesel Amatör Lig başlayacak açıklamasının ardından; İçel İdman Yurdu ile İdman Yurdu 1925’in en geç 15 Haziran’da, Meskispor’un ise en geç 22 Haziran’da topbaşı yapacağı öğrenildi

TESİSLER HAZIR HALE GELECEK

3 Mersin temsilcisinin mücadele ettiği BAL Ligi 5.Grup’ta lider konumda bulunan İçel İdman Yurdu topbaşı yapmaya hazırlanıyor. Federasyonun ligler süresiz bir şekilde ertelendi açıklamasının ardından evde bireysel olarak çalışan kırmızı-lacivertlilerde teknik heyet ve yönetimin yaptığı görüşme sonucunda hazırlıklara başlama tarihi belli oldu. İbrahim Baş’ın en geç 15 Haziran’da takımı toplamayı düşündüğü öğrenildi. Yönetimin ise; takımın toparlanma öncesinde tesisleri hazır hale getirmek istediği ifade edildi.

1925 İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

5.Grup’ta mücadele eden 39 puanla 5.sırada yer alan İdman Yurdu 1925’in ise 15 Haziran Pazartesi günü bir araya geleceği öğrenildi. 1925’te teknik direktör Cemal Koç’un ligde 30-35 günlük hazırlık süresi içinde 2 hazırlık maçı yapmayı düşündüğü kaydedildi. 1925 Kulübü, şartlara göre Ereğlispor ile Sultanhanıspor ile hazırlık yapacak.

MESKİSPOR EN GENÇ 22 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden 3.takım olan Büyükşehir Belediyesi Meskispor’da teknik direktör Koray Erçin Çelikkaya’nın yönetimle yaptığı görüşmede en geç 22 Haziran Pazartesi günü toplanacaklarını yönetime ilettiği öğrenildi. Çelikkaya yönetimindeki Meskispor, Macit Özcan Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla çalışmalarına kaldığı yerden başlaacak.