Engelli öğrenciye akülü sandalye | Güney Gazetesi Mersin

Engelli öğrenciye akülü sandalye

Gülnar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ekibi tarafından yapılan çalışmalar sonrası Kayrak Mahallesi’nde kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen ilkokul 3. sınıf öğrencisi Yusuf Borcaktepe’ye hayırveser Halil Öz tarafından temin edilen akülü sandalye teslim edildi.

Engelli öğrenciye akülü sandalye


Yürüme engelli Borcaktepe’ye ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ve Halil Öz tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar yaptığı açıklamada; İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmesini sağlamak bizlere mutluluk veriyor. Her ihtiyaç sahibine destek olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile öncelikli olarak bu yardımda emeği geçen hayırsever tüm vatandaşlarımıza ve Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri ekibine teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile böylesi hayırlı hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Verdiğiniz desteklerle son 6 ay içerisinde 13 engelli vatandaşımızın daha engelsiz bir hayat sürebilmelerine vesile olduk. Engelli kardeşlerimizden istediğimiz tek bir şey var. O da bizlere dua etmeleri. Bizim onların duasına ihtiyacımız var. Gücümüz yettiğince engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)