Mezitli Belediyesi’ne gelenlere ateş ölçerli tedbir | Güney Gazetesi Mersin

Mezitli Belediyesi’ne gelenlere ateş ölçerli tedbir

Koronavirüsün yayılmasının önüne geçmek amacıyla tedbiri elden bırakmayan Mezitli Belediyesi, işlem için gelen vatandaşların ve personelin ateşini ölçüyor.

Mezitli Belediyesi’ne gelenlere ateş ölçerli tedbir


Dijital cihazlarla yapılan kontrollerde vatandaşlara ateşi söylenirken alınması gereken tedbirler konusunda da bilgiler veriliyor. Personelin günlük vücut ısısı değişimleri ise kaydedilerek hatırlatılıyor.

Kapıdan girişten itibaren her türlü tedbiri alındığı belediyeye gelenler uygulamadan da son derece memnun kaldı. Böylesi kriz günlerinde Belediyeye gelip işlemleri güvenle yapabilmekten mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Kapıdan girişten itibaren sağlığımız konusunda her tedbirin alınmış olduğunu görmekten dolayı mutluyuz. Maske ve eldivenle içeri alınıyoruz, ateşimiz ölçülerek hem bizi hem de çalışanlarını koruyorlar. Aynı zamanda bizleri virüsten korumak konusunda bilgilendiriyorlar. Gösterilen ilgi ve sağlığımıza gösterdiği alaka nedeniyle Mezitli Belediyemize teşekkür ederiz” dediler.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Virüs yayılmasını artırdıkça biz de önlemlerimizi artırmaya devam ediyoruz. Halkımızın sağlığı ve güvenliği bizim için ne kadar önemliyse çalışanlarımızın ki de bir o kadar önemli. Bu nedenle belediyemize gelen tüm vatandaşlarımızın ve çalışanlarımızın sağlığı için her türlü tedbirimizi alıyoruz. Yine personelimizi ve vatandaşlarımızı belediye binasına alırken ateşini ölçerek kontrollü olarak hizmet binasına giriyor. Bu uygulamamız büyük beğeni kazandı” dedi.

 (Haber Merkezi)