“40 bin maske siparişi verdik” | Güney Gazetesi Mersin

“40 bin maske siparişi verdik”

Gıda paketi hazırlayan Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, şimdi de esnafa dağıtılmak üzere 40 bin maskesi siparişi verdiklerini önümüzdeki hafta dağıtmaya başlayacaklarını açıkladı.

“40 bin maske siparişi verdik”


Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi Bünyamin Önel, Türkiye'de dayanışma kampanyasına dönüşen koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Önel, "Mezitli Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak 1000 koli gıda yardımı yaptık. Virüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın 'sokağa maskesiz çıkmayın' çağrısının ardından biz de esnaf ve sanatkarlarımıza dağıtılmak üzere 40 bin maske siparişi verdik. Dışarıya çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımız için pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takması zorunlu hale geldi. Biz de esnafımıza destek vermek amacıyla sipariş ettiğimiz maskeleri önümüzdeki hafta dağıtacağız" dedi.

Başkan Önel, sağlık için tüm vatandaşlara uyarılara uymaları çağrısı yaptı. (Haber Merkezi)