Tarsus virüse takıldı | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus virüse takıldı

Ligde hedefini play-off olarak belirleyen ve play-off ile arasındaki puan farkını 2’ye indiren Tarsus İdman Yurdu virüs engeline takıldı. Liglerin süresiz ertelenmesinin ardından futbolcular evlerine gönderildi.

Tarsus virüse takıldı


TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nun play-off hedefi virüse takıldı. Sarı-lacivertlilerin ligde oynayacağı maçlar korona virüs nedeniyle süresiz bir şekilde ertelenirken futbolcular ise evlerine gönderildi.

SON MAÇTA MANİSA’YA MAĞLUP OLDU

Mücadele ettiği 2.Lig’de inişli-çıkışlı bir grafik çizen Tarsus İdman Yurdu, ligde çıktığı son maçta Manisa Futbol Kulübü’nü ağırladı. Tarsus Şehir Stadyumu’nda korona virüs tedbirleri kapsamında seyircisiz olarak oynanan maçta sarı-lacivertliler rakibine 2-1 mağlup oldu.

MANİSA MAÇI ÖNCESİNDE 5’TE 5 YAPTI

Ligde son oynadığı Manisa Futbol Kulübü maçında 2-1 mağlup olan Tarsus İdman Yurdu, Manisa maçı öncesinde çıktığı son 5 maçı da kazanmasını bildi. 15 Şubat tarihinde evinde ağırladığı Gümüşhanespor’u 3-1 mağlup ederek alt sıralardan uzaklaşarak gözünü üst lige diken sarı-lacivertliler; Gümüşhane galibiyetinin ardından, Pendikspor’u deplasmanda 3-0, Başkent Akademi Spor Kulübü’nü evinde 2-1, Çorum Futbol Kulübü’nü evinde 3-0 ve Afjet Afyonspor’u deplasmanda 3-2 mağlup ederek  5’te 5 yaptı.

TARSUS’UN LİGDE 5 MAÇI KALDI

Ligde son 5 maçı kalan Tarsus İdman Yurdu, kalan maçlarının hepsini kazanarak ligi play-off noktasında tamamlamak istiyor. Son oynadığı Manisa FK maçından 2-1 mağlup ayrılarak play-off potasındaki en yakın rakibi İnegölspor ile arasındaki puan farkını 2’ye yükselten sarı-lacivertliler, kalan maçlarını kazanmak istiyor. Sarı-lacivertliler kalan maçlarında; deplasmanda Amedspor’la evinde Kırklarelispor’la, deplasmanda İnegölspor’la, evinde  Sancaktepe Futbol Kulübü’yle, deplasmanda Zonguldak Kömürspor’la ev son olarak evinde Hacettepe’yi konuk edecek.

KORONA HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİLER

Manisa maçı mağlubiyetinin ardından yaptığı antrenmanlarla Amedspor maçının mesaisini sürdüren Tarsus İdman Yurdu, liglerin ertelenme haberinin ardından çalışmalara ara verdi. Futbolculara, teknik heyete ve kulüp çalışanlarına korona virüsü hakkında eğitim çalışması verildikten sonra süresiz olarak herkese izin verildiği öğrenildi.