Toroslar’da dezenfekte seferberliği | Güney Gazetesi Mersin

Toroslar’da dezenfekte seferberliği

Toroslar Belediyesi, koranavirüs tedbirleri kapsamında ilçede seferberlik ilan etti.

Toroslar’da dezenfekte seferberliği


İlçe genelinde insanların ortak kullanım alanları olan kamu kurum ve kuruluşları, iş yerleri, eczaneler, sağlık merkezleri, yolcu minibüslerinde ilaçlama çalışmalarını periyodik olarak yürüten belediye ekipleri aynı zamanda belediyenin çöp kamyonlarını ve banka ATM'lerini de titizlikle dezenfekte ediyor. Ekipler, özel kıyafetleri, maskeleri ve eldivenleri ile ilçeyi karış karış gezerek ilaçlanmadık yer bırakmıyor.

Vatandaşlara daha sağlıklı ortamlar sunmak amacıyla tedbir ve önlemleri sıklaştıran belediye, ilçe halkının da büyük memnuniyetini kazandı.

 

YILMAZ: EKİPLERİMİZ, GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Dezenfeksiyon işlemlerinin aralıksız devam ettiğinin bilgisini veren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanlarının daha temiz ve hijyenik olmasını sağlamak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor" dedi.

Başkan Yılmaz; "Her gün kesintisiz yaptığımız ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarıyla hastalık riskini en aza indirmeye ve önlemeye gayret ediyoruz. Küresel tehdit haline gelen Koronavirüs hastalığına karşı mücadelemize el birliğiyle devam edeceğiz. Yurt dışından gelen vatandaşlarımızdan 14 gün kuralına ve hijyen şartlarına uymalarını önemle rica ediyoruz" diye konuştu. (Haber Merkezi)