Erdemli’den kulüplere destek | Güney Gazetesi Mersin

Erdemli’den kulüplere destek

Erdemli’den kulüplere destek


Erdemli Belediyesi, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Erdemli genelinde 6 amatör spor kulübüne Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun katıldığı törenle malzeme yardımı yapıldı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesi’nin 6 amatör spor kulübüne, forma, şort, futbol topu ve çeşitli spor malzemelerinden oluşan destek yardımını dağıttı. Erdemli Belediyesi'nde gerçekleştirilen törene; Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile amatör spor kulüplerinin yöneticileri katıldı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı konuşmada; Erdemli Belediyesi’nin amatör sporcuların her zaman yanında olduğunu söyledi. Başkan Tollu, "Son yıllarda Erdemlimiz farklı kategori ve branşlarda şampiyonluklarla adını duyurmaya başladı. Kentimizin gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda çok daha başarılı olmasını istiyorsak amatör spor kulüplerimize her türlü desteği vermeliyiz" dedi.

 

AMATÖR SPORUN HER ZAMAN YANINDA OLDUK

Başkan Tollu, sporun ve sporcunun her zaman yanında olmayı sürdüreceklerini belirterek, "Amatör spor kulüplerimiz çok önemli bir toplumsal görevi ifa ediyor. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görev üstlenen amatör spor kulüplerine destek olmak bizim önceliklerimiz arasında. Amatör sporun her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

 

İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE BELEDİYEDEN DESTEK

Başarının alt yapı ve tesisleşmeden geçtiğine inandıklarına dikkat çeken Tollu, sadece futbol branşında değil diğer spor dallarında da amatör spor kulüplerine imkanları ölçüsünde destek olduklarını belirterek, Erdemli Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine spor malzemesi tedariki için katkı sunmalarının yanı sıra Erdemli'de sporun yaygınlaştırılması, kulüpler arası dayanışmanın geliştirilmesi ve birlik beraberliğinin tesisi konusunda da önemli katkıları olduğunu dile getirdi.  (Haber Merkezi)