Rakip Tarsusspor! | Güney Gazetesi Mersin

Rakip Tarsusspor!

1.Amatör Küme Play-Off Grubu’nda namağlup olarak yoluna devam eden Camspor, 22 Mart Pazar günü deplasmanda Tarsusspor’a konuk olacak. Mavi-beyazlılar bu maçtan da galip ayrılarak namağlup liderliğini sürdürmek istiyor

Rakip Tarsusspor!


 

İBRAHİM AYDEMİR

 

Mersin 1.Amatör Küme Play-Off Grubu’nda mücadele eden Mersin Camspor, hafta sonu deplasmanda Tarsusspor’a konuk olacak. Mavi-beyazlılar, Camspor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanlarla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

 

CAMSPOR İSTİKRARINI SÜRDÜRÜYOR

Mücadele ettiği 1.Amatör Küme A Grubu’nda çıktığı 14 maçta; 11 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 36 puanla Play-Off Grubu’na yükselen Mersin Camspor, play-off grubunda da istikrarını sürdürüyor. Namağlup olarak yoluna devam eden mavi-beyazlılar, play-off grubunda çıktığı 7 maçta; 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Camspor topladığı 15 puanla liderliğini sürdürdü. Camspor’u ise aynı puanla Ormanspor takip ediyor.

 

“EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ŞAMPİYON OLARAK ALACAĞIZ”

22 Mart Pazar günü Erkut Kuzeyman Sahası’nda Tarsusspor’a konuk olacak Camspor bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürdüyor. Mavi-beyazlılarda 2.Başkan Serhat Yıldırım yaptığı açıklamada, “Takım olarak iyi durumdayız. Sezon başından bu yana namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz. İnşallah emeklerimizin karşılığını sezon sonu şampiyon olarak alacağız” dedi.

 

“İYİ BİR YAPILANMA İLE YOLA ÇIKTIK”

Takımın teknik patronu Celal Tatar ise, “Sezon başı iyi bir yapılanma ile yola çıktık. Aile kavramının ön planda olduğu bir futbolcu grubu ile yolumuza devam ediyoruz. Pazar günü deplasmanda Tarsusspor’a konuk olacağız. İnşallah bu maçtan galibiyetle ayrılıp kalan 6 maçımıza bakacağız” sözlerini kullandı.