Her maçımız zor! | Güney Gazetesi Mersin

Her maçımız zor!

Her maçımız zor!


HASAN KÜÇÜK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’un 22.hafta maçında İçel İdman Yurdu evinde Aksaray temsilcisi Eşmekaya Sultanhanıspor’u ağırladı. Temsilcimiz, Şükrü Önder’in attığı golle 1-0 galip ayrılırken, Ceyhan’ın puan kaybetmesi sonucunda liderliğe yükseldi. İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, Eşmekaya maçının ardından açıklamalarda bulunarak hiçbir rakibin küçümsenemeyeceğinin altını çizdi.

“MAÇI KOLAY HALE GETİRMEMİZ GEREKİYOR”

“Hafta içerisindeki konuşmalarımızda da anlattım” diyerek sözlerine başlayan İbrahim Baş, “Hiçbir rakibimiz küçümsenecek bir rakip değil.  Görüyorsunuz ki Ceyhan kendi sahasında Talas’a puan kaybedebiliyor.  Görüyorsunuz ki Eşmekaya bize çok zor bir rakip olabiliyor.  Tabi stres kat sayısının arttığı ortamlarda 3.bölgedeki 26-27 tane yakaladığımız pozisyonun 2-3 tanesini golle sonuçlandırmamız gerekiyordu. Biraz daha golü erken bulup, maçı kolay hale getirmemiz gerekiyor. Bundan sonraki her maçımız zor. Zor olan maçları inanarak, arkasında durarak, isteyerek kolay hale getireceğiz. Bu kentte profesyonel takım isteniyor. Önümüzdeki haftalarda inşallah gerçekleştireceğiz” dedi.

BAŞ, ZEMİNDEN RAHATSIZ

“Takım bugün özellikle 3.bölgede yorgun gibi gözüktü. Gelen paslarda ayağını da uzatamadı futbolcular. Ne düşünüyorsunuz?” sorusunu da yanıtlayan Baş, çimlerin uzun olmasından dolayı takımın yorulduğunu belirtti. Baş, “Takımımızın üzerinde yorgunluk yok. Mersin Stadyumu’nda şu andaki çimler uzun. Aynı şey rakibimizin içinde geçerli. 3.bölgemize kadar gelen rakip yorgun gelmese daha iyi işler yapabilir. Bizim çocukların da gücü kalmadı.26-27 pozisyon yapıp kalende 1-2 pozisyon vermen normal. 26-27 pozisyonun 4’ünde 5’inde topu ağlarla buluştursan durum çok farklı olabilirdi” dedi.